Termék kategóriák

3in1 Fur effect géllakk

3in1 Fur effect géllakkokkal egy olyan változatos és rendkívül látványos géllakkos körömdíszítésre tehetsz szert, amivel biztosan nem fogod megunni tartós körömdíszítésed még hetek múltán sem.

3in1 Fur effect géllakkokkal megérkeztek a Moonbasanails.hu webáruház eddigi legérdekesebb és legösszetettebb géllakkjai. A legkoncentráltabb látvány és megjelenés egyetlen pici tégelybe zárva. Röviden így jellemezhetnénk a 3in1 Fur effect géllakkokat.

Fontos! A 3in1 Fur effect géllakkok állaga némileg sűrűbbnek hathat a korábban megszokott krémes állaghoz képest. Ez az alapanyagban található csillámok és a szőrmeszálacskák miatt tűnik így. Ez az anyag felhordását és annak terülését nem befolyásolja, hiszen ugyanolyan könnyedén kezelhető, mint a többi, már jól megszokott Moonbasanails géllakk.

Mit is rejt magában ez a varázslatos géllakk?

A 3in1 Fur effect géllakk számos látványos géllakk tulajdonságát ötvözi magában és ha ez még nem lenne elég, akkor még egy lapáttal rá is tesz. A Fur effect géllakkok nem csak enyhén csillámosak, de az alap színbe még aprócska szőrmeszálak is keveredtek, amelyekkel még különlegesebb hatást lehet elérni a géllakkos körömdíszítés megjelenésével. Első ránézésre tehát ez látszik, ha valaki rápillant egy 3in1 Fur effect géllakkos körömdíszítésre. Ám a trükköknek még itt koránt sincs vége!

A 3in1 vagyis a három az egyben effect-ből az aprócska szőrmeszálak csak az egyik varázslatos tulajdonság, amivel bír ez a fajta géllakk. Amennyiben a 3in1 Fur effect géllakkot választod körömdíszítésedhez, akkor az képes lesz a színét is változtatni ugyanúgy, mint a Thermo géllakkok. Vagyis a hőmérséklet változásával a 3in1 Fur effect géllakkod is változtatni fogja a színét. Hidegben sötétebb árnyalatot, melegben világosabb színárnyalatot ölt fel. Így nem fogod megunni akár 3 hetes viselés után sem ezt a géllakkos körömdíszítésed.

Ám a gyártók itt még nem álltak meg. 2 effektet már tárgyaltunk, de még nem esett szó a harmadik egyben a leglátványosabb varázslatról. Ez pedig nem más, mint a Foszforeszkáló tulajdonság! A Moonbasanails Foszforeszkáló géllakkokhoz hasonlóan a 3in1 Fur effect géllakkok is képesek a sötétben világítani kellő napsütés vagy erősebb lámpafénnyel történő feltöltés után.

Nézzük csak újra tehát, tételesen mit is rejt önmagában a 3in1 Fur effect géllakk?

  1. Aprócska sárga csillámok és szőrmeszálak teszik különlegessé az alapszíneket.
  2. Képes az alapszínét látványosan a hőmérséklet változására megváltoztatni.
  3. Napsütés, UV fény vagy erősebb hagyományos lámpa fényével történő feltöltés után képes a sötétben világítani.

Egy biztos, ha a Moonbasanails.hu webáruház 3in1 Fur effect géllakkját választod és azzal készíted el a legújabb körömdíszítésed: sosem fogod megunni, akár 3 hét után sem, hiszen változatos és folyton változó mintázatot mutat majd neked. Ráadásul ezek a képességek az idő múlásával sem gyengülnek, nem halványulnak!

Hogyan használd a 3in1 Fur effect géllakkod?

Mint minden géllakknak, úgy a 3in1 Fur effect géllakkoknak is meg van a követendő elkészítési menete, amit ha betartasz, akkor 2-3 hétig garantált a tartós, csillogó és effektekben gazdag géllakkos körömdíszítés.

  1. Alaposan és gondosan készítsd elő körmeidet formázással, bőrfeltolással, buffereléssel és Nail prep használatával.
  2. A 3in1 Fur effect géllakkot határozott lakkozó mozdulatokkal, egyenletesen vidd fel a körömlemezre. Csak a körömlemezre vidd fel, a bőröddel ne érintkezzen. Ha mégis, akkor kötés előtt narancsfa pálca segítségével korrigálhatod.
  3. A 3in1 Fur effect géllakkot UV vagy UV LED lámpa fénye alatt köttesd meg. Csak akkor fixáld le, ha nem erősíted meg körömdíszítésed fényzselével.
  4. Ha szükséges felvihetsz további vékony réteget a tökéletes fedés érdekében. Ilyenkor mindig figyelj arra, hogy minden egyes felvitt réteget köttess meg UV lámpa fénye alatt.
  5. Tedd tartósabbá 3in1 Fur effect géllakkod és használj leoldható, fixálásmentes fényzselét. Ezzel fényesebbé és tartósabbá teszed körömdíszítésed. Majd ezt a réteget is köttesd meg UV lámpád fénye alatt.

Legújabb 3in1 Fur effect géllakkos körömdíszítésed elkészült, amit ha jól készítettél el, akkor akár 2-3 hétig is büszkén viselhetsz.

Egyben biztos lehetsz, emellett a géllakk mellett nem fogod észrevenni az idő múlását, hiszen izgalmas, változatos és látványos körömdíszítést kölcsönöztél körömdíszítésednek, aminek csodájára fognak járni.