Termék kategóriák

Aurora Latex Thermal 3g

Változtasd meg körömdíszítésed hangulatodnak megfelelően a szivárvány színeire! A Moonbasanails Aurora Latex Thermal díszítő alapanyagának a segítségével mindez gyerekjáték lesz csupán! A tested hőmérsékletére reagáló és a színét káprázatos színekben és színátmenetekben variálni képes új alapanyag elképesztő és "élő" körömdíszítéseket tesz lehetővé a számodra.

 • Aurora Latex Thermal 3g
 • Aurora Latex Thermal 3g
 • Aurora Latex Thermal 3g
 • Aurora Latex Thermal 3g
 • Aurora Latex Thermal 3g
Kiszerelés:
3g

Ár: 3 680 Ft

Azonnali szállítás raktárról!

Termék információ

Aurora Latex Thermal 3g

Változtasd meg körömdíszítésed hangulatodnak megfelelően a szivárvány színeire! A Moonbasanails Aurora Latex Thermal díszítő alapanyagának a segítségével mindez gyerekjáték lesz csupán!

A tested hőmérsékletére reagáló és a színét káprázatos színekben és színátmenetekben variálni képes új alapanyag elképesztő és "élő" körömdíszítéseket tesz lehetővé a számodra.

FONTOS! Az Aurora Latex Thermal díszítő alapanyag levegőre száradó folyadék, így azt UV lámpa fénye alatt nem szükséges köttetni! A folyadék felvitele után meg kell várni, hogy az teljesen megszáradjon! A száradási idő akár 5-10 perc is lehet! Ennek elmulasztása vagy a száradási idő elmulasztása a körömdíszítés végeredményét negatívan befolyásolhatja!

Az Aurora Latex Thermal 3g egy icike picike tégelyben érkezik meg hozzád, ami azért is van, mert az alapanyag ezen kiszerlése bőven elegendő lehet több körömdíszítés elkészítésére is.

Ezen folyadékkal nem úgy kell bánni, mint ahogy már korábban egy géllakktól vagy egy körömlakktól elvárnád. A használat során ecseteddel elegendő egy nagyon minimális mennyiséget felvinned a kívánt formában vagy az egész körömlemezt lefedően. Ráadásul ha kevesebb Aurora Latex Thermal folyadékkal dolgozol, a száradási idő is rövidebb lesz, hiszen kevesebb mennyiségnek kell megszáradnia a körmödön!

Hogyan használd a hangulatodnak megfelelően színét változtatni képes Aurora Latex Thermal folyadékot?

Az alábbiakban a legáltalánosabb módját írjuk le Neked, hogyan tudod használni az Aurora Latex Thermal folyadékot körömdíszítésed látványos és elképesztően szemet gyönyörködtető megoldások megvalósításáért. Ettől természetesen el lehet térni, de az itt leírt módszer kezdők számára is biztos sikert garantál, akár már első használatra is!

 1. Készítsd elő körmeidet és alaposan portalaníts a reszelés és bufferelést követően.
 2. Géllakk típusnak megfelelően alkalmazz Bondert, vagy Moonbasanails ONE step géllakk esetében ezt a lépést ki is hagyhatod. Ha használsz Bondert, vékony rétegben vidd fel a körömlemezre, majd UV lámpád fénye alatt köttesd meg.
 3. Vigyél fel egy vékony, fekete géllakk réteget. Köttesd meg ezt a réteget is UV lámpád fénye alatt.
 4. Egy vékonyabb Díszítő ecset segítségével vidd fel az Aurora Latex Thermal folyadékot a körömlemez felszínére. Akár az egész felületet is lekenheted, de akár játszhatsz is és formákat, alakzatokat is festhetsz. Arra nagyon ügyelj, hogy nem szükséges vastaog felvinni a világosbarna folyadékot, mert vékony rétegben felhordva is tökéletesen elérhető a kívánt hatás. Ráadásul a száradási idő is kevesebb kisebb anyagfelhordás mellett.
 5. Várd meg vagy fújd teljesen szárazra a felvitt Aurora Latex Thermal folyadékot. Ez akár 5-10 perc is lehet, a felvitt anyagmennyiségtől függően! Ezt a lépést semmi esetre se hagyd ki, vagy ugord át, mert a végeredményt nagoyn negatívan befolyásolhatja! Onnan fogod látni, hogy teljesen megszáradt az Aurora Latex Thermal folyadék, ha a világosbarna színét elveszti és mattszerű felszínt fogsz kapni, ami már látványosan képes a színét változtatni! Ha még egy kis részen is világosbarna a felvitt folyadék, várj vagy szárítsd meg teljesen! Semmiképp ne lépj még a következő lépésre, ha nem száradt meg teljesen!
 6. A teljesen megszáradt Aurora Latex Thermal réteg máris változtatgatni képes a színét a tested melegére reagálva. Egy vékony réteg Fényzselével tedd körömdíszítésed tartóssá és még csillogóbbá, amit UV lámpád fénye alatt telejsen köttess meg.

Ezzel gyakorlatilag el is készültél! Legújabb színváltós Aurora Latex Thermal körömdíszítésed akár 2-3 hétig is káprázatos megjelenést biztosít számodra.

Természetesen az Aurora Latex Thermal épített műkörömnél is ugyanúgy használható. A fenti leírásunkat alkalmazva arra is ugyanúgy lehet alkalmazni. A kreativitásodon és ötleteidtől függően a lehetőségek tárháza szinte végtelen.

Az Aurora Latex Thermal 3g folyadékot mindig tartsd alaposan visszazárt tégelyében, nehogy kiszáradjon és gyermekektől mindig távol tartandóan tárold!

Vásárlói vélemények

 • Napsugár

  igényes csomagolás

 • Kinga

  Minden rendben volt a termékekkel, és ugyan az volt a szetthez irva, hogy nincs benne a pink porcelán por, mégis volt benne.

 • Henrietta

  Minden eddig rendelt termék.

 • Bernadett

  Tökéletes minden amit rendeltem!