Termék kategóriák

Fekete Díszítő hegyes ecset #3 D004-3

A porcelán ecset extra minőségű műköröm kellék, mely a gyönyörű dizájnjával a műkörmös asztalod dísze lesz

 • Díszítő hegyes ecset #3 D004-3 Fekete
 • Díszítő hegyes ecset #3 D004-3 Fekete
Szín:
Fekete
Termék kódja:
D004-3

RRP: 1 090 Ft Ár: 1 090 Ft

A termék jelenleg nincs raktáron!

Termék információ

Fekete Díszítő hegyes ecset #3 D004-3

A műkörmös leggyakrabban használt  kelléke a műköröm ecset. A Díszítő hegyes ecset #3 extra minőségű műköröm kellék, mely a gyönyörű dizájnjával a műkörmös asztalod dísze lesz. Tökéletesen eltalált súlyeloszlás, gondosan megtervezett forma jellemzi mindegyik műköröm ecsetünket, mely pontosan a kezedhez illeszkedik, és játszi könnyedséggel készítheted a legpontosabb, legszebb műköröm formákat, műköröm díszítéseket és vonalakat, mosoly vonalakat. Természetesen az ecset választásánál azt kell figyelembe venned, hogy pontosan mit és hogyan szeretnél a műkörömre felvinni.

Ez a műkörmös kellék a Díszítő hegyes ecset #3, melynek fontos paramétere az ecset szőr szélessége. Az építéshez, vastagabb mintákhoz válassz szélesebb ecsetet, négyes vagy hatos ecsetet. Díszítésre ferde vagy díszítő ecsetet használj, ekkor a keskenyebb 0-as vagy akár a 000-as díszítő ecset az ajánlatos. A web áruházunkban megtalálható az összes lehetséges zselé ecset, melyre a műköröm építés, festés közben szükséged lehet. A zselé ecsetek mellett díszítő ecsetek is megtalálod, melyekkel a legpontosabb, legvékonyabb vonalak is húzhatóak, és a porcelán ecsetek, melyekkel porcelán műkörmöt tudsz építeni és porcelán díszítéseket tudsz a műkörömre készíteni.

Ennek a porcelán ecsetnek az ecset szőre 9 milliméter hosszú.
Az egész Porcelán hegyes ecset, pedig 200 milliméter hosszú.

Esetmosó folyadékban tudod tisztítható. Elegendő csak addig tartanai a folyadékban míg kimosod. Ha benne felejted hosszabb időre, akkor az ecseted tönkre mehet.

Gyerekek elől zárd el, és száraz, napfénytől védett helyen tárold.

vissza a műköröm webáruházba

Vásárlói vélemények

 • Ildikó

  Nagyon gyors szállítás, igényes korrekt csomagolás, minőségi termékek

 • Lászlóné

  Rendelés után hamar megkaptam.

 • Éva

  minden

 • Melinda

  Sok szín közül lehet választani.