Termék kategóriák

3in1 Fur effect gél lakk szett

Tartós és akár már önmagában is izgalmas és látványos effektekre képes körömdíszítést szeretnél? Válaszd a legnépszerűbb színeket tartalmazó 3in1 Fur effect gél lakk szettet!

 • 3in1 Fur effect gél lakk szett

Ár: 5 070 Ft Szett ár: 4 190 Ft

Azonnali szállítás raktárról!

Termék információ

3in1 Fur effect gél lakk szett

3in1 Fur effect gél lakk szett tartalma:

 • 3in1 Fur effect gél lakk 5ml #481
 • 3in1 Fur effect gél lakk 5ml #489
 • 3in1 Fur effect gél lakk 5ml #492

3in1 Fur effect gél lakkokkal megérkeztek a Moonbasanails.hu webáruház eddigi legérdekesebb és legösszetettebb gél lakkjai. A legkoncentráltabb látvány és megjelenés egyetlen pici tégelybe zárva. Röviden így jellemezhetnénk a 3in1 Fur effect gél lakkokat.

Fontos! A 3in1 Fur effect gél lakkok állaga némileg sűrűbbnek hathat a korábban megszokott krémes állaghoz képest. Ez az alapanyagban található csillámok és a szőrmeszálacskák miatt tűnik így. Ez az anyag felhordását és annak terülését nem befolyásolja, hiszen ugyanolyan könnyedén kezelhető, mint a többi, már jól megszokott Moonbasanails gél lakk.

Hogyan használd a 3in1 Fur effect gél lakkod?

Mint minden géllakknak, úgy a 3in1 Fur effect gél lakkoknak is meg van a követendő elkészítési menete, amit ha betartasz, akkor 2-3 hétig garantált a tartós, csillogó és effektekben gazdag géllakkos körömdíszítés.

 1. Alaposan és gondosan készítsd elő körmeidet formázással, bőrfeltolással, buffereléssel és Nail prep használatával.
 2. A 3in1 Fur effect gél lakkot határozott lakkozó mozdulatokkal, egyenletesen vidd fel a körömlemezre. Csak a körömlemezre vidd fel, a bőröddel ne érintkezzen. Ha mégis, akkor kötés előtt narancsfa pálca segítségével korrigálhatod.
 3. A 3in1 Fur effect gél lakkot UV vagy UV LED lámpa fénye alatt köttesd meg. Csak akkor fixáld le, ha nem erősíted meg körömdíszítésed fényzselével.
 4. Ha szükséges felvihetsz további vékony réteget a tökéletes fedés érdekében. Ilyenkor mindig figyelj arra, hogy minden egyes felvitt réteget köttess meg UV lámpa fénye alatt.
 5. Tedd tartósabbá 3in1 Fur effect gél lakkod és használj leoldható, fixálásmentes fényzselét. Ezzel fényesebbé és tartósabbá teszed körömdíszítésed. Majd ezt a réteget is köttesd meg UV lámpád fénye alatt.

Legújabb 3in1 Fur effect gél lakkos körömdíszítésed elkészült, amit ha jól készítettél el, akkor akár 2-3 hétig is büszkén viselhetsz.

Egyben biztos lehetsz, emellett a géllakk mellett nem fogod észrevenni az idő múlását, hiszen izgalmas, változatos és látványos körömdíszítést kölcsönöztél körömdíszítésednek, aminek csodájára fognak járni.

Vásárlói vélemények

 • Krisztián

  A minőség. :)

 • Tamásné

  a termék csomagolása és a 3 féle ajándék

 • Andrea

  Könnyen használható

 • Gabriella

  Az élénk nyári gél lakkok