Termék kategóriák

Chrome gél lakk szett

Chrome gél lakk szett, Chrome gél lakkjaival szuper metál színű körömdíszítést tudsz készíteni. A gyönyörűen fényes fémhatású géllakkok egyedi megjelenést kölcsönöznek a körmödnek. Használatuk egyszerű és tartós.

 • Chrome gél lakk szett

Ár: 5 370 Ft Szett ár: 4 170 Ft

A termék jelenleg nincs raktáron!

Termék információ

Chrome gél lakk szett

Chrome gél lakk szett tartalma:

 • Metál gél lakk 5ml #501
 • Metál gél lakk 5ml #503
 • Metál gél lakk 5ml #519

Szeretnél metál színeket a körmödre? A gyönyörűen fényes fémhatású gél lakkok egyedi megjelenést kölcsönöznek a körmödnek. Használatuk egyszerű, tartósak, akár 3-4 hétig is metál színekben pompázhat a körmöd. Használj Te is Bordó metál gél lakkokat.

A metál gél lakkok UV és UV LED lámpa alatt is megkötnek!

A metál gél lakk egy leoldható termék, ami azt jelenti, hogy reszelés nélkül, gél lakk leoldó folyadék segítségével egyszerűen eltávolítható.

Bordó metál gél lakk használata

 1. Fertőtlenítés után, bőrfeltoló és buffer segítségével bolyhosítjuk a körömlemez felületét.
 2. A bolyhosított körömlemezt portalanító kefével portalanítjuk, majd Nail prep-pel előkészítjük.
 3. Nagyon alaposan rázzuk fel a tégely tartalmát! Erre azért van szükség, hogy a színpigmentek és a színmegtartó olaj kellően elvegyüljön. Hosszú tárolásnál előfordulhat ülepedés, de ez nem jelenti a termék minőségének romlását, csupán az alkotó elemek elválását, amit használat előtt alapos felrázással orvosolhatsz.
 4. Dolgozz kevés anyaggal! Az ecsetről az átlagosnál picit több festéket húzz le a tégely száján. Erre azért van szükség, mert a metál gél lakk rendkívül jó fedőképességgel bír, így sokkal kevesebb gél lakk mennyiséggel is tökéletes fedést érhetsz el, mint a többi típusú gél lakk esetében.
  Vékony rétegben vidd fel az első réteg metál gél lakkot.
 5. A hagyományos gél lakkokkal ellentétben a metál gél lakk első rétegét mielőtt UV lámpa fénye alá helyeznéd várd meg, hogy alaposan kiszáradjon. Ez az alkotóelem párolgó olajának teljes elpárolgását jelenti. A teljes kiszáradás akár 3-5 percet is igénybe vehet. Akkor lesz jó, ha már teljesen matt hatást fogsz a teljes körömlemezen tapasztalni.
 6. Ezután következik a lámpázás. Mindenképp tartsd be a lámpád típusának és teljesítményéhez tartozó kötési időket! (Hagyományos UV lámpák esetében pár perc, UV LED lámpák esetében min. 30 másodperc.)
 7. A megköttetett metál gél lakk rétegre vigyél fel egy réteg Fixálásmentes leoldható fényzselét, amit szintén köttess meg UV lámpád fénye alatt.
 8. A második réteg metál gél lakkot a már megkötött fényzselére vidd fel. Itt is igaz a „kevesebb néha több” elve, tehát dolgozz kevés anyaggal a gyorsabb száradás és a jobb eredmény érdekében!
  Ezt a réteget is hagyd kiszáradni teljesen! Ennél a rétegnél fogod tapasztalni, hogy a metál gél lakkod elnyeri igazi metálos színét, fémes jellegű lesz a végeredmény. A teljes száradást a metálos szín fogja neked jelezni a teljes körömlemez felületén. A száradási idő itt is kb. 3-5 perc is lehet.
 9. Ezután következik a lámpázás. Mindenképp tartsd be a lámpád típusának és teljesítményéhez tartozó kötési időket! (Hagyományos UV lámpák esetében pár perc, UV LED lámpák esetében min. 30 másodperc.)
 10. Végül egy réteg fixálásmentes leoldható fényzselével zárd le és tedd még tartósabbá metál gél lakkos körömdíszítésed. Az utolsó réteg fényzselét se felejtsd el majd UV lámpád fénye alatt teljesen megköttetni.
 11. Az így elkészült metál gél lakkos körömdíszítésünk tartós és fémhatású lesz. Ha szükséges körömbőr ápoló olajjal puhíthatjuk a körömbőrt.

Ha igazán szép és tartós eredményt szeretnél elérni

A metál gél lakk fémes színpigmentjei miatt kicsit több odafigyelést és nagyobb összpontosítást igényel, mint a hagyományos gél lakk típusok. Azonban, ha ezeket az egyszerű szabályokat és követendő lépéseket betartod a végeredmény mindenért kárpótolni fog!

 

 1. Használat előtt a tégely tartalmát gondosan lezárt kupakkal alaposan rázd fel! Hosszú ideig állni hagyott tégelyben az alkotó elemek elválhatnak egymástól és a színpigmentek úgynevezett „ülepedés” jelensége lesz tapasztalható. A metál gél lakk körömlemezre kenése előtt alaposan rázd fel a tégely tartalmát, hogy az alkotóelemek kellően elkeveredjenek. Csak ezután kezdj el vele dolgozni. Ha elfelejted felrázni a tégely tartalmát, nem fogsz szép eredményt kapni, ami csalódást fog okozni a termék használata közben.
 2. A metál gél lakkok állaga a hagyományos gél lakkokétól jelentős mértékben eltér. Sokkal „hígabb” állaggal rendelkeznek. Ez a pigmenttartó különleges olaj miatt van, amit minden egyes réteg felkenése után hagynod kell teljesen elpárologni a tökéletes eredmény érdekében.
 3. Mivel a metál gél lakkok állaga „hígabb”, de a fedőképessége rendkívül magas, ezért nagyon ajánljuk, hogy ecsetedre a lehető legkevesebb festéket vegyél fel és ha kell a kupakhoz tartozó ecset mindkét oldalát húzd le az üveg száján használat előtt. Ha szükséges persze meríts további anyag felviteléért. De már az első használatnál tapasztalni fogod, hogy a metál gél lakkok fedőképessége elképesztően jó, ezért sokkal kevesebb gél lakkal is elérheted célodat.
 4. A második réteg metál géllak felkenésénél nem kell tartanod az úgynevezett „csíkozó hatástól”. Ez akkor fordulhat elő, ha ecseted a kelleténél kicsit nagyobb szögben, merőlegesen tartod a körömlemezre. Nem kell emiatt újabb és újabb lehúzó mozdulatokat tenned! Arra ügyelj, hogy a teljes körömlemez felületét fedd le a második réteg metál gél lakkal, majd hagyd teljesen kiszáradni. Szemmel látható lesz a változás és a csíkok teljesen el fognak tűnni, csak a tökéletes metálos/fémes felület fog maradni.
 5. Mindig tartsd be és kövesd a rendelésed mellé adott, vagy itt leírt használati útmutatót, hiszen mi is azt szeretnénk, hogy akár már elsőre is tökéletes és csodás eredményeket tudj elérni!

 

vissza a műköröm webáruházba

Vásárlói vélemények

 • Krisztián

  A minőség. :)

 • Tamásné

  a termék csomagolása és a 3 féle ajándék

 • Andrea

  Könnyen használható

 • Gabriella

  Az élénk nyári gél lakkok