Géllakk Induló szett

Egy remek szett, amiben minden benne van, ami a tökéletes és tartósan csillogó körömdíszítéshez kell.

 

Géllakk Induló szett

 

A Moonbasanails Géllakk Induló szett a Moonbasanails.hu webáruház legnépszerűbb egyben a legkelendőbb terméke is. A szettet úgy alakítottuk ki, a tartlmát úgy állítottuk össze, hogy azt több éves tapasztalat és szakmai konzultációk egész sora előzte meg. Ezen előzetes felmérések és munkák gyümölcseként sikerült egy olyan mindenre kiterjedő és minden szükségtelen kelléket levetkőzött Géllakk szettet megalkotni, amivel bárki játékos könnyedséggel megalkothatja az akár 2-3 hétig is tartós, csillogó géllakkos körömdíszítését.

A Moonbasanails Géllakk Induló szett csakis olyan alapanyagokat és kellékeket tartalmaz, amely a géllakkozáshoz feltétlenül szükséges és mellőz minden olyan további eszközt, amely nem szükséges az elkészítéshez vagy az eltávolításhoz.

A szett nagy előnye még, hogy nem csak ez elkészítés, de az eltávolításhoz való folyadékot és kellékeket is tartalmazza. Így ha már eljött az ideje és szeretnél a jelenlegi körömdíszítésedtől megszabadulni, akkor ehhez is megtalálsz minden szükséges segítséget.

 

Miért a Moonbasanails Géllakk Induló szettet válaszd?

 

1. Mert egyetlen szettben megtalálsz mindent, ami a géllakkos körömdíszítés elkészítéséhez és későbbi eltávolításához is kellhet. Sem többet, sem kevesebbet nem tartlamaz a készlet, így biztos lehetsz benne, hogy nem fogsz összezavarodni a millió kellék és kiegészítők áradatában és magabiztosabban fogsz tudni kezelni minden alapanyagot és kelléket.

2. A készlethez színes, fényképekkel gazdagon illusztrált használati útmutató is jár, amivel egy teljesen kezdő is akár már elsőre is tökéletes eredményt érhet el, ha követi az utasításokat. A használati útmutató pedig később is bármikor újrahasználató.

3. Több féle kiszerelésben is elérhető a Moonbasanails Géllakk Induló szettek. Így ha már rendelkezel műkörmös UV lámpával, vagy UV LED lámpával, akkor is találsz megoldást, hogy ne kelljen egy újabb lámpát vásárolnod. Ha pedig teljesen kezdő vagy, akkor több féle, UV lámpát tartalmazó szettek közül is választhatsz.

 

 

Géllakk induló szettek

 

A géllakk induló szettek összeállítása során nagy figyelmet fordítottunk arra, hogy minden szükséges alapanyag és kellék megtalálható legyen az induló készletekben. A szetteket 2011. december óta forgalmazzuk és évente több alkalommal átnézzük, hogy a tartalmuk a legjobb és mindig aktuális legyen. A Géllakk induló készletekben minden szükséges kellék megtalálható az elkészítéshez és a leoldáshoz is.

 

Géllakk induló készlet

Géllakk induló készlet

Kiszállítás 1 munkanap

13 615 Ft szett ár: 9 490 Ft

Legnépszerűbb

Géllakk induló készlet 18W-os UV lámpával

Géllakk induló készlet 18W-os pink UV lámpával

A termék jelenleg nincs raktáron!

Ingyenes szállítás Magyarországra

 

Géllakk induló készlet 48W-os UV LED lámpával

Géllakk induló készlet 72W-os fehér kétkezes LED lámpával

Kiszállítás 1 munkanap

31 250 Ft szett ár: 23 390 Ft

Ingyenes szállítás Magyarországra

Legújabb szett

Géllakk induló készlet 90W-os UV LED lámpával

Géllakk induló készlet 90W-os fehér LED lámpával

Kiszállítás 1 munkanap

29 150 Ft szett ár: 21 790 Ft

Ingyenes szállítás Magyarországra

 

A készletek népszerű alapszíneket tartalmaznak. Minden géllakk induló szett egy egységes, modern megjelenésű gyűjtő dobozba csomagolunk. A lámpákat az eltérő mérete miatt külön dobozba csomagoljuk.

 

A géllakk induló szettekhez tartozó ajándékok

 

1. Lámpás készleteket ingyen szállítjuk egész Magyarország területére.

2. Körömdíszítő step by step-ek, hogy a készlet megérkezésekor se maradj magadra, segítsük a fejlődésedet, tanulásodat.

3. 10 tökéletes körömdíszítési tipp, ami azonnal elérhető számodra, amint a szettet kézhez veszed.

4. 18 géllakkos köröminspiráció, hogy egész évre legyen miből megújulnod és a körömdíszítésed szuper és ragyogó legyen.

 

A szetteket készletről gyors szállítással tudjuk küldeni, de figyeld a szállítási és a készlet információt, ami folyamatosan frissül.

 

 

Gél lakk kisokos

A Gél lakk kisokosban fontos és hasznos részletek derülnek ki a Moonbasanails géllakkról. Mindent megtudhatsz a hagyományos és a legújabb effect géllakkok adottságairól, tulajdonságairól és egyedi jellemzőiről. Ha most megnézed ezt a rövid pár részből álló sorozatot, akkor te már tudni fogod a különbséget és helyesen és könnyedén el fogod tudni dönteni, hogy számodra melyik a legmegfelelőbb géllakk a legközelebbi körömdíszítésedhez.

Csak iratkozz fel még ma és kezdj el megismerkedni minden egyes Moonbasanails géllakkal Te is, hogy magabiztosabb és határozattabb lehess első vásárlásod során!

 

Gél lakk kisokos

{{ctrl.message}}

 

Tovább a Moonbasanails géllakk webáruházba! >>