Termék kategóriák

Körömdíszítő sablon NS22B Öntapadós

Az öntapadós körömdíszítő sablonnal gyerekjáték lesz tökéletes körömdíszítést készítened. Rengeteg minta és motívum közül választhatsz, így a körömdíszítésed sohasem lesz unalmas

 • Körömdíszítő sablon NS22B
Termék kódja:
NS22B

Ár: 590 Ft

Azonnali szállítás raktárról!

Termék információ

Körömdíszítő sablon – köröm stencil NS22B

Kreatív körömdíszítés, egyszerűen és villám gyorsan

Az öntapadós körömdíszítő sablonnal gyerekjáték lesz tökéletes körömdíszítést készítened. Rengeteg minta és motívum közül választhatsz, így a körömdíszítésed sohasem lesz unalmas. A köröm stencil használható körömlakkal, gél lakkal, és akár épített műkörömmel is. Profi műkörmös szalonban és otthon is nagyszerűen megállja a helyét.

A sablon teljes mérete kb. 8cm×7cm. Egy mintával akár teljes körömfelületet is le tudsz fedni. A kivágott és felhasznált mintát egyszer tudod felhasználni.

A körömdíszítő sablon NS22B használata:

 1. Vágd le a kívánt mennyiséget a sablonodból.
 2. Miután alaposan megtisztítottad az egész kézfelületet meggyőződtél róla, hogy az eszközeid is tiszták, elkezdheted a körmeid is előkészíteni.
 3. A körömdíszítő sablon természetesen bármilyen alapanyag díszítéséhez alkalmas. Így bátran használhatod gél lakkhoz, zselés műkörömhöz vagy épen hagyományos körömlakkhoz is. Mi előtt használod a sablont, köttesd vagy szárítsd meg az alapanyagod, majd jöhet a mintázás.
 4. A korábban méretre vágott stencil sablont óvatosan vedd fel a hordozó fóliáról csipeszed segítségével.
 5. Helyezd a körömlemezre a sablont a kívánt helyre igazítva.
 6. A narancsfa pálca lapos végével lapogasd el a sablont a köröm felületén. Óvatosan, nehogy felszakítsd a sablont, majd jöhet a mintázó szín! Igyekezz minden pici rést befesteni.
 7. Ha ezzel készen vagy, távolítsd el a sablont! Itt sok múlik azon, hogy milyen mozdulatot hajtod végre. Csipesszel ragadd meg a fólia egyik végét és a körömlemez ívével párhuzamosan húzd le a sablont a körmödről! Minél laposabb ívben húzod le, annál kisebb eséllyel fog a mintád elcsúszni és a körmöd sem fog fájni az eltávolításkor. (Ne így: ha a sablont a körömlemezről merőlegesen, felfelé kezded el húzni, akkor az nagy eséllyel elszakad és akár még fájdalmat is okozhat!)
 8. Ha elégedett vagy a végeredménnyel, akkor már teheted is be a kezed az UV lámpádba vagy LED lámpádba! (Ha körömlakkot használtál, akkor pedig várd meg míg megszárad.)
 9. Miután megkötött a díszítő sormintád is, vigyél fel egy réteg fényzselét a tartósság és a még csillogóbb hatás kedvéért!
 10. Gratulálunk! Elkészült legújabb vagány körömdíszítésed! Használd és légy rá büszke és mutogasd barátnőidnek bátran!

A körömdíszítő sablon használata videóval:

Vásárlói vélemények

 • Brigitta

  Jó minőségű termékek

 • Zoltánné

  Szuper minőség és az ára is megfelelő!

 • Luca

  Termék minősége

 • Marianna

  Minden