Termék kategóriák

Fehér LED nail lámpa Dóm 48W HL-127

Spórolj időt és enegergiát UV LED lámpáddal! Géllakkos körömdíszítésed és épített zselés műkörmöd is rendkívül rövid idő alatt megköt a legújabb UV LED lámpád fénye alatt.

 • Fehér LED nail lámpa Dóm 48W HL-127
 • LED nail lámpa Dóm 48W HL-127 Fehér
 • LED nail lámpa Dóm 48W HL-127 Fehér
 • LED nail lámpa Dóm 48W HL-127 Fehér
 • LED nail lámpa Dóm 48W HL-127 Fehér
Kiszerelés:
48W
Szín:
Fehér
Termék kódja:
HL-127

Ár: 18 900 Ft

Azonnali szállítás raktárról!

Ingyeneskiszállítással!

Termék információ

Fehér LED nail lámpa Dóm 48W bemutatása

Lépj egy következő fokozatra a körömdíszítésben! Spórolj időt és energiát géllakkos körömdíszítésed elkészítésével a legújabb LED technológia segítségével. A LED lámpák hihetlen nagy előnye a hagyományos UV lámpákkal szemben, hogy nem csak energiát tudsz velük megspórolni, de rendkívül drasztikusan lerövidül az UV fényre kötő géllakkok és műköröm alapanyagok kötési ideje.

Felejtsd el a hosszadalmas körömdíszítést és szánj több időt önmagadra!

Fehér LED lámpa előnyei

Rendkívül praktikus, kis helyen is elfér

Jelentősen kevesebb energiát használ

Rendkívül gyors kötési idő

Nem kell a csőcserével bajlódnod

Több funkciós időzítővel van ellátva
 

Hogyan használd az UV LED lámpád?

A praktikusságban rejlik a legnagyobb vonzereje az UVLED lámpáknak. Bárki, bármikor, szinte bárhol könnyedén használni tudja a lámpát. Nem igényel nagy helyet és nagy erőforrást sem. De azért arra figyelj, hogy tiszta és rendezett környezetben használd a készüléket, gyerekektől távol.

Csatlakoztasd a készülékkel kapott hálózati kábelt a lámpatesthez.
A a megfelelő végét pedig ne felejtsd el a hálózati dugaljba dugni! ;)

Helyezd a kívánt kezed a lámpa boltíve alá. A készülék tetején 4 gombot fogsz találni.

10s gomb: az UV LED lámpa 10 másodperc után automatikusan kikapcsol.

30s gomb: az UV LED lámpa 30 másodperc után automatikusan kikapcsol.

60s gomb: az UV LED lámpa 60 másodperc után automatikusan kikapcsol.

99s Low Heat Mode vagy ON/OFF gomb: az UV LED lámpa 99 másodpercen át világít, ám teljesítményét fokozatosan adja le. 0-30 másodpercig enyhe fokozaton köttet UV fényre kötő alapanyagokat, 31-60 másodpercig közepes fokozaton, 61 másodperctől pedig teljes teljesítményben világítanak az UV LED izzók. Ezt a funkciót a zselés műköröm használói fogják a legjobban élvezni, hiszen így kisebb égő érzést kelt a vendég vagy a felhasználó számára a kötő alapanyag.

Miután a kívánt kötési idő letelt az UV LED lámpád automatikusan kikapcsol, ekkor kiveheted a kezed és dolgozhatsz tovább vagy behelyezheted a következő kötésre váró körmöket.

Ez az UV LED lámpa képes a Moonbasanails építő zseléket és színes zseléket is egyaránt megkötni! A biztos eredmény/kötés érdekében javasoljuk 2x60 másodpercig köttesd ezeket az anyagokat!

FONTOS! Az UV LED lámpa fénytestei erős fénnyel világítanak, így tilos a közvetlen szembe világítani vele! Érdemes az UV fényre kötő alapanyagaidat is a lámpa nyílásától kellő távolságra tartanod, hiszen azok akár rövididejű fény hatására is elkezhetenek a tégelyben kötni.

Az UV LED lámpa két részből áll és a talp egység könnyedén leválasztható a lámpatestről. Ez az UV LED lámpa takarítása céljából roppant hasznos. A lámpa pedig könnyedén újra összeilleszthető, hiszen apró mágnesek tartják össze a két egységet.

 

Teljesítmény:
48W

Feszültség:
100-240V

 

Méretek:
220mm (Szé) x 105mm (Ma) x 195mm (Mé)

Szín:
Fehér

Garancia:
12 hónap

 

Vásárlói vélemények

 • Napsugár

  igényes csomagolás

 • Kinga

  Minden rendben volt a termékekkel, és ugyan az volt a szetthez irva, hogy nincs benne a pink porcelán por, mégis volt benne.

 • Henrietta

  Minden eddig rendelt termék.

 • Bernadett

  Tökéletes minden amit rendeltem!