Termék kategóriák

atlatszo

Nincs kedved már megunt vagy lenőtt műkörmöd reszelgetni vagy professzionális csiszológéppel eltávolítani, de ugyanakkor nem mondanál le a tökéletes műkörmökről sem? Itt a megoldás: a Leoldható műköröm építő zselék!

Az építő zseléknek köszönhetően szinte bármilyen körömformát elkészíthetsz magadnak vagy szalonod vendégének. Csupán a fantáziádon vagy a rendelkezésedre álló alapanyagmennyiség szabhat határt elképzeléseidnek. Nincs többé lehetetlen vagy csak álom körömforma!

A Moonbasanails Leoldható műköröm építő zseléjének köszönhetően a legnépszerűbbtől a legkülönlegesebb körömformákig szinte bármi kialakítható ezzel a termékkel.

Az otthoni felhasználókra és a szakmai felhasználókra is gondoltunk. Éppen ezért keresd a számodra leginkább megfelelő kiszerelésű terméket! Otthoni felhasználóknak vagy csak a kísérletezni vágyóknak ajánljuk a kisebb kiszerelést (5g vagy 15g). Ez a mennyiség már bőven elegendő ahhoz, hogy egy akár közepes hosszúságú körömdíszítést (kb. 20 ujjra valónyi alapanyag) készíthess el vele.

A nagyobb kiszerelést (30g és 50g) leginkább már a szakmai felhasználók szeretik, hiszen szalonjukba betérő vendégek igényeihez és az alapanyag használatához mérten igazítottuk ezt a mennyiséget. Ritkábban kell utántölteni és újabb adagokat rendelni és sok vendégnek szerezhetsz ezzel a kiszereléssel örömöt és készíthetsz csodás körmöket.

Milyen előnyökkel jár a Leoldható műköröm építő zselé?

Amennyiben ezt a típusú építő zselét választod, a már megszokott, hagyományos (nem leoldható) építő zselével szemben, akkor az első és legnagyobb előnye, hogy ez a termék leoldható! Igen, nem elírás, hanem valóban leoldható.

A Leoldható műköröm építő zselék, akár csak a géllakkok, ezek is leoldható termékek. A már megunt vagy lenőtt műkörmöt Tipleoldó folyadék segítségével tudod eltávolítani. Nincs többé felesleges reszelés vagy a gyakorlottabb kezet igénylő csiszolás. Néhány perces áztatás után a feloldódott építő zselé eltávolítható.

A Leoldható műköröm építő zselék kiváló alapot biztosítanak szinte bármelyik műköröm alapanyagnak. Használhatsz bátran fixálásmentes, leoldható színes zseléket, díszítő zseléket, de még akár géllakkokat is színezésre és festésre. A körömdíszítés elkészítésénél már tényleg csak a fantáziád szabja meg a határt.

A Leoldható Műköröm építő zseléket tartsd napfénytől biztos zárt és száraz helyen. Használat után a termék tégelyének tetejét gondosan zárd vissza. Ügyelj arra, hogy kisgyerekek kezébe ne kerüljön és tartsd száraz és hőtől mentes, biztos helyen.