Géllakk, gél lakk és műköröm blog

géllakk, zselélakk, lakkzselé, műköröm zselé, körömnyomda

 1. Mikre van szükséged, hogy magad csináld a gél lakkodat?

  A körmösök szeretik elhitetni, hogy otthon, magának nem tud az ember olyan igazi profi manikűrt készíteni, pláne nem tartósat. Valójában ez persze nem igaz: a megfelelő eszközökkel tudsz magadnak meseszép körmöket kreálni, csak gyakorlás kérdése az egész – a körmösök sem úgy születtek, hogy meg tudták csinálni.


 2. Karácsonyi körömdíszítési tippek

  Karácsonyi körömdíszítési tippekkel készülj fel a karácsonyi szezonra és szerezd be az ünnepekre szükséges alapanyagokat és kellékeket még időben! Mostani válogatásunkból négy igazán karácsonyi körömdíszítési tippel leszel gazdagabb.

 3. Benőtt köröm: hogyan szabadulhatsz meg tőle?

  A körmeinkkel alapesetben nem sok problémánk adódik azon kívül, hogy díszítjük őket, hogy mutatósak legyenek. Előfordul azonban néha, hogy egészségügyi problémákat okoznak, amik meg tudják keseríteni a mindennapjainkat, mert ezek bizony járnak némi fájdalommal.


 4. Miért nem köt meg a gél lakkom?

  Miért nem köt meg a gél lakkom? – kérdéssel te is találkoztál már korábban? Vagy tapasztaltál már hasonlót amikor gél lakkos körömdíszítésed készítetted, hogy nem sikerült teljesen a kötési folyamat? Most mindenre megtalálod a választ és tippeket is adunk arra, hogy miért nem kötött meg a gél lakkod korábban.


 5. Gél lakk kupon

  Gél lakk kuponnal a vásárlás élménye még élvezetesebb és még jobban garantált, hogy pénzedért még több mindenhez juthatsz. Most összeszedtük neked, hogy mi mindenre és hogyan válthatod be a Moonbasanails gél lakk kuponod.


 6. 5 népszerű karácsonyi ajándék ötlet

  5 népszerű karácsonyi ajándék ölet, amivel biztosan nagy örömet okozhatsz majd annak, aki ajándékba körömdíszítő szettet kap tőled karácsonyra. Hamarosan itt van az év legjobban várt időszaka és néha igazi fejtörést okoz egy jó ajándék kiválasztása, aminek tényleg lehet örülni? Íme a mi tippünk idén karácsonyra, amivel biztosan nem fogsz mellé. 7. Körömtippek időzavarban szenvedőknek

  Szép, ápolt, igényes körmöket szinte mindenki szeretne, ugyanakkor sokan azért nem tudják megvalósítani, mert egyszerűen nincs rá elég idejük. Igen, tudom, lehet mondani, hogy mindenki arra szakít időt, amire igazán szeretne, de azért valljuk be, egy igazán szép manikűr elkészítése sokáig tarthat, különösen akkor, ha magadnak csinálod, és nincs még benne túl nagy gyakorlatod.


 8. Tiger Eye manikűr

  Annyiszor hallani a Tiger eye kifejezést körmös berkekben, viszont meglepően sokan nem tudják, mit is kell érteni alatta. Amikor még nem ismertem ezt a fajta körömlakkot, valami barnás-sárgás-aranyszínű színhatást képzeltem el, esetleg némi feketével.


 9. Egy igazán menő és gyors megoldás: thermo gél lakk

  Van az úgy, hogy az embernek nincs sok ideje a körmeire, de mégis azért szeretne valami szép manikűrt villantani, ami nem unalmas. Világos, hogy amikor nem érsz éppen rá, akkor nem a hosszú, időigényes, pepecselős megoldások érdekelnek, és beéred valami egyszerűbbel is, viszont nyilván szeretnéd, ha azért látványos lenne.


 10. Körömdíszítési tippek Géllakk Induló készlethez

  Körömdíszítési tippek Géllakk Induló készlethez, ha nincs ötleted, hogy milyen legyen a következő géllakkos körömdíszítésed. Készültünk pár egyszerűbb és néhány fantáziadúsabb megoldással, amit Géllakk Induló készleted használatával is megvalósíthatsz.


 11. Géllakk Induló készlet használata

  A Géllakk Induló készlet használata bárki számára roppant egyszerű és akár egy kellemes délutáni program is lehet, hiszen a készletet úgy alakítottuk ki, hogy az egy teljesen kezdő számára is első ránézésre is egyértelmű és könnyen érthető legyen.


 12. Géllakk Induló készlet

  Géllakk Induló készlettel lehet csak igazán szép és tartós a körömdíszítés. A Moonbasa Géllakk Induló készleten keresztül részletesen bemutatjuk és elemezzük, hogy miért érdemes akár kezdőknek vagy akár már gyakorlottabbaknak is ezt választaniuk, hogy magabiztosabban elkészíthetők legyenek a géllakkos körömdíszítések.


 13. A gel look nem gél lakk

  A gel look nem géllakk! Ez az első és legfontosabb szabály, amit mostani blog bejegyzésünkben szeretnénk mindenekelőtt leszögezni. Sok tévhit és félreértés kering a neten is ezzel kapcsolatban, amit most végérvényesen szeretnénk kicsit helyre pakolni, hogy senki se érezhesse magát becsapva.


 14. Ajándék ötletek

  Ajándék ötleteket keresel, hogy mivel lephetnéd meg párod, vagy csak szeretnél egy igazán kreatív és szórakoztató meglepetést szerezni egy közeli ismerősödnek? Akkor most ez a blog bejegyzés pont Neked szól!


 15. Lehet-e otthon gél lakkozni?

  Sokszor halljuk, hogy a gél lakkozás szakértelmet igényel, és csak képzett körmössel érdemes megcsináltatni. Ennek ellenére valószínűleg mindenki látott már példát a környezetében arra, hogy valaki magának készítette a gél lakkot, és mégis jól nézett ki az eredmény, nem lett semmi problémája belőle.


 16. Tiger eye gél lakk

  A Tiger eye gél lakkok segítségével különleges fényjátékot varázsolhatsz körömdíszítésedbe egy kis trükknek köszönhetően. A Tiger eye gél lakkok hétköznapokon, de alkalmi eseményeken is kiválóan megállják a helyüket körömdíszítésed ékeként.


 17. Világító gél lakk

  A világító gél lakkok segítségével olyan különleges, sötétben világító körömdíszítésre tehetsz szert, amely biztosan vonzani fogja mindenki tekintetét, akivel egy helyiségben tartózkodsz éppen.


 18. Minden az előkészítésen múlik

  Sokszor hallhatjuk, hogy mindennek az előkészület az alapja. Éppen azért, mert olyan sokszor emlegetik, hatalmas közhelynek hangzik, de bizony igaz, legalábbis az életünk legtöbb területén.


 19. Solar effect gél lakk

  A Solar effect gél lakk az igazi napimádók gél lakkja. A különleges hatású, napfényre színét változtatni képes gél lakk, az új Solar effect gél lakk kiváló választás legújabb körömdíszítésedhez. 20. Rágod a körmöd? Segíthet a műköröm!

  A körömrágás rossz, ám széles körben elterjedt szokás, ami jobban fogva tudja tartani az embert, mint bármilyen káros szenvedély. Rengetegen vannak, akik rágják a körmüket, bár nem akarják, és igyekeznek odafigyelni, mégis elég egy pillanatnyi elmerengés ahhoz, hogy már megint arra eszméljenek, hogy a körmök a szájukban van.


Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}