Géllakk, gél lakk és műköröm blog

géllakk, zselélakk, lakkzselé, műköröm zselé, körömnyomda

 1. Ünnepi fény és csillogás 1. rész

  Az ünnepekhez – különös tekintettel az év végiekre – hozzá tartozik a csillogás. Talán a fagyos téli időszak, a jég és a hó kristályai, a korán sötétedő napokat kissé megvilágító utcalámpák csillanása a nedves-jeges utakon, szóval ezek a látványok kötik elválaszthatatlanul a karácsonyi körömmintákhoz és trendekhez a csillámokat, kristályokat és glittereket.


 2. Élő körmök

  Láttunk már sok furcsaságot a körömlakkozásban, jöjjön most egy újabb ötlet, amely nem valószínű, hogy el fog terjedni, de érdekességnek, alkalmi manikűrnek jó lehet. Különösen a karácsonyi szezonban, amikor télies mintáinkkal igyekszünk kitűnni a tömegből.


 3. 5 élethelyzet, amikor kiváló választásnak bizonyulhat a géllakk-készlet karácsonyra

  Bizony, elmúlt már Mikulás, így kezd szorítani a csizma, no nem csak a virgács miatt, hanem azért is, mert itt az ideje beszerezni az ajándékokat. A férfiak gyakran meg vannak lőve, hogy milyen ajándéknak örülne a párjuk. Nézzünk néhány férfiaknak szóló érvet a zselélakk-készlet mellett (amelyeket, ha gondolod, mutass meg a párodnak)!


 4. Hogyan dobjuk fel a kötött körmöket?

  A kötött körmök nagyon sok szempontból kiválóak a jelenleg is futó trendekhez. Könnyedén készíthetünk belőlük „számos” variációkat, azaz 4+1, 3+2, 2+2+1 stb. felosztásban, de nem kerül nagy fáradságba az sem, ha mindegyik különféle kötésminta alapján készül.


 5. Itt a tél, elő a kényelmes kötött... körmökkel!

  A tavalyi évben lépett világhódító útjára ez a teljesen újszerű stílus. Az eredetét valószínűleg a norvég mintás körömfestésekhez vezethetjük vissza, hiszen a téli időszakban hosszú ideje rendkívül népszerűek ezek a „pulóveres” minták is.


 6. Körömlakkal, biztonságban

  Korábban írtunk már olyan próbálkozásokról, amelyek a körömlakkozást nem csak esztétikai célzatú dologként igyekeztek valamilyen cél érdekében felhasználni, hanem valamilyen ezt meghaladó feladatot is szándékoztak adni a szépen pingált körmöknek. Ilyen volt például, a fiatal designer terve, aki chipet helyezett el a géllakban, azzal a céllal, hogy az Oyster card (londoni metró bérlet) adatait tárolja.


 7. Karácsonyi körömdíszítések-hosszú körömre

  All I want for Christmas… igen, igen, egy tökéletes manikűr a sütés-főzés-takarítás után! Már minden kirakat és ház talpig karácsonyi díszben, már megvetted a rucidat is a karácsonyi vacsihoz, akkor itt az ideje, hogy a körömdíszítésed is tükrözze az ünnepi hangulatot. Adunk pár zselés műköröm tippet, hogy hogyan is varázsolhatod körmeidet igazán karácsonyivá.


 8. Hogyan számolj az évvégi rendeléseid kézbesítésével?

  Hamarosan itt van a 2016-os év vége és most szeretnénk néhány fontos információt megosztani veletek, hogy a karácsonyi és a szilveszteri körömdíszítésetek elkészítéséhez szükséges alapanyagokat és kellékeket, hogy időzítsétek, ha szeretnétek mindenképp időben kézhez kapni azokat.


 9. Zselés műköröm minták télre

  Legyél igazi jégkirálynő te is a téli hónapokban! Ehhez mi más felelhetne meg jobban, mint pár jegesen kék és fehér körömdíszítés. Ráadásul mindez zselés műkörmön lesz igazán tartós és mutatós. Fedezd fel te is a legszebb zselés műköröm mintákat télre!


 10. Karácsonyi körömdíszítések-rövid körmökre

  Már beszereztél minden ajándékot és a lakást is feldíszítetted? Már szállingózik a finom süteményillat? Akkor itt az ideje, hogy körmeidet is karácsonyi hangulatba öltöztesd! Varázsold körmeidre a hópihék csillámlását, vagy az angyalkák szépségét és a divatos kötött pulcsik mintáját.


 11. Óvjuk körmeinket télen is!

  Eljött a tél, a havazás és a mínusz fokok ideje. Alig várjuk, hogy leessen az első hó és tehessünk egy nagy sétát a hideg szélben és kisgyermeki élvezettel taposhassuk a friss havat. Persze a hógolyózásnak és hóemberépítésnek sem tudunk ellenállni. Ezért télen igazán fontos kezeink ápolása!


 12. Nincs karácsony fenyőzöld nélkül!

  A karácsony nem múlhat el fenyőfa nélkül, illatát rögtön társítjuk a zöld színnel, amely az egész ünnepi hangulat egy fontos eleme a piros szín mellett. Legyen szó műfenyőről, vagy igaziról, minden ház fontos kellékévé válik karácsonykor, ezért a hónap másik trendszíne nem csoda, hogy a fenyőzöld!


 13. Decemberi hajnalpír

  Mi az a szín, ami a karácsonyról rögtön eszedbe jut? Naná, hogy a piros, nem is telhet el így a december egy olyan akciós trendszín nélkül, amely ezt a karácsonyi hangulatot tárja elénk.


 14. Mikulás körömdivat 2016

  Az év végi ünnepek és hozzájuk kapcsolódó dekoráció – legyen az lakás-, bolt-vagy irodadekor, öltözködés vagy körömlakkozás – meglehetősen hasonló szimbólumokkal dolgozik, ezért nem könnyű minden évben megújítani. Ám ezúttal sem hagyunk senkit sem ötletek és tippek nélkül!


 15. Mikulást idéző piros körömdíszítések

  Hamarosan eljön az időszak, amit minden gyermek várva vár… persze, ha őszinték akarunk lenni nem csak a gyerekek, hanem a felnőttek is. Hiszen ki ne akarna egy kis potya csokihoz jutni? Ráadásul egyel több alkalom és indok, hogy csodás körömdíszítéseket készítsünk magunknak. Ezért nézzük csak meg, milyen piros körömdíszítésekkel várhatjuk a Mikulást, miután tisztára pucoltuk csizmácskáinkat.


 16. Jeges körmök, karácsonyi csillogás 2. rész

  Ha egy picit elvonatkoztatunk a jeges-csillogós elemektől és elmozdulunk a figurális díszítőelemektől (hópehely, szarvas, télapó, manók stb.) az elegancia irányába, akkor megérkezhetünk a téli körömfestés „haute couture”-jéhez. Ez az exkluzív elegancia terepe, ahol a legújabb trendeknek jut a főszerep.


 17. Gél lakkos körömdíszítési ötletek a télre

  Az idei nyarat már csak hírből ismerjük, és az ősz is mögöttünk van már. Beköszönt a tél és a természet nyugodni tér. Ám ez nem jelenti azt, hogy neked is mindenről le kellene mondanod! Sőt! Az évvégéhez közeledve lehetsz csak igazán színes és nem csak körömdíszítéseid de a lakásod és ruhatáradat illetően is!


 18. Jeges körmök, karácsonyi csillogás 1. rész

  Ugyan lehet, hogy még egy picit korai a karácsonyi és szilveszteri ünnepi körmökről beszélni, amiért mégis elővesszük a témát, hogy ha meg kell rendelned valamilyen kelléket a tökéletes manikűrhöz, azt meg tudd tenni idejében. 19. Hogyan használjuk jól a glittert és a glitteres lakkokat a szép végeredményért?

  Gyakori probléma, hogy a glitteres lakkokban a kis lebegő színes és/vagy csillogó részecskék nem egyenletesen oszlanak el. Természetes dolog, hiszen a lakk – amely legtöbbször színtelen, bár természetesen van színes is – folyadék, amelyben az apróbb-nagyobb csillámok leülnek az aljára, esetleg összetapadnak kisebb-nagyobb csomókba stb..


 20. 10+1 körömtrükk, amiről még sose hallottál

  Világunk tele van megoldásokkal. Ha bármiben szükséged van megoldásra, és van hozzá elég forrásod, elég, ha besétálsz egy szakboltba és megveszed. De világunk – vagy legalábbis a kevesebb pénzből élők és a spórolósok világa – tele van trükkökkel is (az angol neve hacks, talán így is találkoztál vele). Ezek olyan apró ötletek, módszerek, amelyek megkönnyítik az életet, úgy, hogy nem kell mindenhez külön megoldást venni.


 21. A körömnyomdák fajtái és néhány tipp

  A körömnyomdázás az egyik kedvenc mintázásunk hiszen gyors, egyszerű és nem kell hozzá rajztudás. A körömnyomdát csak egyszer kell megvenni, ezután csak a minták körét kell bővíteni. Használható sima körömlakkhoz, zselélakkhoz is.


 22. Nyomdázzunk kövekkel!

  A körömnyomdázás régóta ismert módja a körömdíszítésnek. Azért kiváló eszköz, mert csodás és részletes mintákat varázsolhatunk a körmeinkre anélkül, hogy volna hozzá kézügyességünk, ecsetünk, kedvünk vagy időnk. Ám most itt egy új módszer, amivel egy újabb szintre emelhetjük a körömdíszítést!


 23. Körömdíszítési minták november hónap színeivel

  Az ősz vége felé, november hónapban sem kell lemondanod a csodás és divatos körömdíszítésekről! Sőt, a természettel ellentétben a szürke és a semleges színek helyett merj bátran kísérletezni és formabontó lenni, ne feljtsd el: ez az év az újítóké!


 24. Hogyan használjuk a pigmentport a gél lakkon/műkörmökön?

  A pigmentpor az elmúlt néhány év fejlesztéseinek eredménye, egy különlegesen finomra őrölt, por állagú festék. Olyan festékszemcséket (pigmenteket) tartalmaz, amelyek kiemelkedően élénk színt eredményeznek, a finom por állag pedig arra alkalmas, hogy egyenletesen eloszlassuk a dekorálandó felületen.


Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}