Géllakk, gél lakk és műköröm blog

géllakk, zselélakk, lakkzselé, műköröm zselé, körömnyomda

 1. Weedicure, azaz már „csak az a szép zöld gyep” hiányzott a körmünkről

  Persze nem a miénkről, hiszen Magyarországon a marihuána (weed), vagyis a kábítószer előállítására alkalmas kender termesztése és birtoklása (és természetesen a fogyasztása) tiltott. Ennek ellenére a tőlünk nyugatabbra elterülő, liberálisabb államokban gyorsan terjedő és igen népszerű trend hódít manapság, a weedicure, azaz a marihuánával készülő manikűr.


 2. Hogyan tápláljuk a körmeinket kívül és belül?

  Ezen a blogon nagyon sokat írtunk már arról, hogy hogyan varázsoljuk széppé a körmeinket. Francia és japán manikűr, trendek és különleges minták mit sem érnek, ha nem vezetjük be az életünkbe – mint egyéb szépségápolási szokásainkat – a körmeink táplálását.


 3. Júniusi trendszínek a Moonbasanails.hu webáruházban

  Korán köszöntött be idén a forróság, és ha hihetünk az előrejelzéseknek, velünk marad egészen őszig. A tikkasztó melegben az embernek csak azon jár az esze, hogy mikor sikerül végre valamilyen víz partjára jutni, így evidens, hogy a június egyik trendszíne egy kék árnyalat lett.


 4. Trendszínek alkalmazása

  A divatszakértők idén azt javasolják, hogy az idei trendszíneket inkább iránymutatásnak vegyük egy-egy színvilág kialakítására. A vezető trendszín, azaz a lombzöld mellett jól tesszük, ha alkalmazzuk a zöld minél több árnyalatát. 5. Mit tegyünk a gombás fertőzéssel?

  Korábban már ejtettünk szót arról, hogy a nyári strandolás milyen kellemetlen következményekkel járhat. Kitértünk arra is, hogy hogyan előzzük meg a kellemetlen és nehezen elmulasztható fertőzéseket, problémákat, most pedig abban fogunk elmélyülni, hogy ha mégis elkapunk valamilyen gombás körömfertőzést, azt milyen módszerekkel próbálhatjuk meg házilag elmulasztani. 6. Jaj, úgy élvezem én a strandot…

  Hamarosan elérkezik a meleg idő és vele a strandszezon. Idénre igen meleg nyarat jósolnak, így várhatóan sokat fogunk vízpartokon időzni, hacsak nem akarunk gutaütést kapni. Aki nem olyan szerencsés, hogy természetes vizek közelében éljen, annak be kell érnie a városi strandokkal, és a gyakran nagy lélekszámú embertömeggel, akik szintén túlélési célzattal gyűlnek a hűvös víz partjaihoz.


 7. Francia manikűr: Kezdetektől napjainkig

  A francia manikűr kimeríthetetlen téma, hiszen a megszületése óta töretlenül része a körömfestés divatjának. Tulajdonképpen nem tudott még másik olyan festésmódot adni a világnak a körömpingálás piaca, amely ilyen hosszú időn át tartotta volna magát a trendben, illetve ilyen sok változata lett volna.


 8. Tartós körömdíszítés hátizsákos turistáknak

  Hosszú és kemény tél után hirtelen köszöntött ránk a szinte-szinte nyár. Zöldülnek a fák, zsendül a fű és egyre több minden borul virágba. Ki bírná ki ezentúl a szobában? A természet szerelmeseit már hívja-csalogatja a természet, és nem fogja nyugton hagyni őket egészen a késő őszi hidegek beálltáig (vagy utána sem).
 9. 9 elképesztő zselés műköröm a nyárra

  Hamarosan itt vannak a forró hetek és azon kell aggódnunk, hogy hogyan vészeljük át a rekkenő hőséget és hova meneküljünk hűsölni és felfrissülni a kánikula elől. Most összegyűjtöttük Neked mindazokat a zselés műköröm tippeket, amelyekkel biztos eredményt érhetsz el az idén nyáron.


 10. Pasifogó körmök a nyárra 1. rész

  Ebben a ragyogó tavaszban már most elkezdhetjük gyakorolni a nyári pasifogó körmöket. Mitől lehet pasifogó egy köröm? Tévedés, nem attól, hogy mi nagyon dögösnek találjuk magunkat benne, hanem attól, hogy a férfiakat vonzza. Azt pedig, hogy nekik mi tetszik, csak ők tudják megmondani. Ha nincs még az életünknek párja, akit meg tudnánk kérdezni, kénytelen vagyunk a statisztikákra hagyatkozni.


 11. 8 fantasztikus géllakkos körömdíszítés a nyárra

  Szerencsére visszafordíthatatlanul közleg a nyár, egyre inkább szükség van időtálló körömdíszítésre, ami ellenáll a strandolásnak és a bulizásnak! A gél lakkos körömdíszítések pont azoknak jó, akik az egész nyarat aktívan töltik! Less el pár tuti műköröm tippet és valósítsd meg saját nyári körömdíszítésed gél lakkok és kiegészítők segítségével!


 12. Menyasszonyi körömdíszítések

  Már többször írtunk a menyasszonyi trendekről, hogy mire érdemes figyelni, mit kell szem előtt tartani és mit nem szabad elkövetni, ha tökéletes eredményt szeretnénk elérni. Most pedig képekben foglaljuk össze, mindazt, amiről eddig írtunk. Avagy jöjjön néhány körömdíszítési tipp a frissen házasulóknak!


 13. A japán manikűr lépései és rendszeres használata

  A japán manikűrt bármelyik műkörmös szalonban kérhetjük, hiszen a technológia nem csak elterjedt már hazánkban, de az egyik legnépszerűbb szolgáltatás lett napjainkra. Bár a kereskedelemben kaphatóak hozzá készletek, addig amíg ismerkedünk a módszerrel, érdemes szakemberrel végeztetni az ápolást.


 14. Gyöngyházkörmök természetesen: a japán manikűr

  Mindannyian hallottunk már a gésa-kultúráról, amely kiválóan demonstrálja, hogy Japánban mennyire fontos a szellemi kulturáltság mellett a jól ápoltság is. Pontos és részletes szabályai vannak a haj, a bőr és a körmök rendben tartásának, alapos és gondos ápolásának.


 15. Ezt kérdeztétek a legtöbben tőlünk márciusban

  Egy új blog sorozatot indítunk útjára a mai napon, amelyet Veled együtt kívánunk majd a jövőben közösen alakítani. A célunk, hogy minél több és minél pontosabb információkkal lássunk el, hogy magabiztosan hozhass döntést legújabb körömdíszítőid beszerzésével kapcsolatban. 16. Tükröm, tükröm… Üveghatás a körömdíszítéseden

  Még tavaly indult el hódító útjára, de 2017-ben fog csak igazán nagyot szólni. Ez pedig nem más, mint az üveghatás, aminek az elkészítése sok türelmet és kitartást igényel alkotójától, de a végeredmény, ahogy az már lenni szokott az összetettebb mintáknál, itt is kárpótolni fog.


 17. Menyasszonyi trendek idén tavaszra

  Kemény tél után hirtelen köszöntött be a tavasz. Így megállapíthatjuk, hogy hamarosan megkezdődik az esküvői főszezon. Az ébredő tavaszban merészebb és lendületesebb körmök kapnak helyet a házasulandó hölgyek kezén is. Gyakori a térbe kilépő minta, a kontraszt és a meglepő hatások. Érdemes hát utánanézni idejében, hogy milyen trendek határozzák meg a menyasszonyoknak készülő körmöket. 18. Egy újabb édes árnyalat: bemutatkozik az amerikai mogyoróvaj

  Ki ne ismerné azt a kellemesen édeskés ízt, aminek bárki pillanatok alatt rabjává tud válni, ha belekóstol és ha nem vigyázunk, akkor kis idő alatt akár egy egész üveggel is eltűnhet a mogyoróvaj. A rendkívül csábító ám néha kissé veszélyes mogyoróvaj színárnyalat debütál idén a tavaszi-nyári színpalettán.


 19. Gél lakkos körömdíszítések húsvétra

  A Húsvét a legtavasziasabb ünnep. Mivel mással lehetne megünnepelni, mint egy csodálatos körömdíszítéssel, ami még inkább emeli az ünnep fényét és tökéletesen összhangot teremt közted és az ünnepi megjelenésed között.


Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}