Géllakk, gél lakk és műköröm blog

géllakk, zselélakk, lakkzselé, műköröm zselé, körömnyomda

 1. Zselés műköröm minták húsvétra

  A tavasz egyre inkább érezteti áldásos hatását és az időjárás is kezdi végre feledtetni velünk a mögöttünk álló zord telet. Reggelente már egyre jobban érezhető a nap melegítő sugara, visszakerültek a szekrénybe a vastag kabátok, előkerültek a könnyedebb tavaszi kiegészítők is.


 2. Tavaszi-nyári trend: uralkodik a Mentazöld!

  Már javában a tavaszi heteket éljük és végre magunk mögött tudjuk az igencsak hosszúra és hidegre sikeredett telet. Végre megújulhatunk, felfrissülhetünk a tavaszi napsugarak adta kellemes meleg cirógatásától és levegőben már benne van a nyár kellemes ígérete. Ideje hát felkészülni az idei főszezonra!


 3. Hogyan fessünk tökéletes körmöket? 2. rész

  Előző fejezetünkben alaposan kiveséztük, hogy mi mindenre érdemes odafigyelni ha tökéletes manikűrt szeretnénk magunknak. Most itt a folytatás, ami a technikákat részletezi, avagy hogyan érdemes a tökéletességet elérni a körömdíszítésben.


 4. Hogyan fessünk tökéletes körmöket? 1. rész

  Megint erősödik a körömfestési divaton belül az a trend, amelyben sima egyszínű flekkekből áll össze a minta. A korábbi cikkünkben említett színárnyalatos körömfestés nem csak abból a szempontból érdekes, hogy szép színárnyalatokat kell összeválogatni, hanem abból is, hogy minden színárnyalat máshogy „adja ki” a körömfestés hibáit, így nagyon érdemes megtanulni és begyakorolni, hogy szép, egyenletes és hibátlan legyen a festés.


 5. Körömgyűrű másképpen

  A gyönyörű ruhák, az elképesztő sminkek mind-mind megkövetelik a különleges manikűröket is. De hogyan tartsunk lépést? Korábban már esett szó a körömgyűrűről, de egészen más megvilágításban. A legújabb divat szerint a gyűrűk valóban magába a körömbe (általában természetesen a műkörömbe) kerülnek bele egy előre elkészített kis lyukon átfűzve.


 6. Tavaszi virágdivat a körmökön

  A legújabb tavaszi virágzás a körmökön olyan álomszerű, mint amennyire nekünk jelen pillanatban az, hogy eljön még a kikelet. A minta sokban hasonlít a gésák ruháján vagy a több száz éves japán porcelánvázákon látható leheletfinom virágmintákhoz. Már csak azért is a hasonlóság, mert világos alapon (főleg porcelán-színeken) mutat a legjobban, hiszen olyan vékony vonalakból, apró részletekből áll, amelyek amúgy nem látszanának.


 7. Leadjuk a drótot

  Lassan végre elmúlik a nehéz időszak és kikeveredünk a tél szorításából. Sőt a hőmérséklet emelkedik, és a nap sugarai is újra megörvendeztetnek minket. Itt van hát az ideje, hogy újra a nemzetközi divatvilág különlegességeire fordítsuk a figyelmünket, azaz leadjuk a drótot az újdonságokról.


 8. Zselés műköröm minták tavaszra

  A tavasz beköszöntével nem csak a természet de a ruhatárunk is megújulni kényszerül. Végre lekerülnek a nehéz és puffos kabátok, a súlyos és merev bakancsok és átveszi a helyüket a lazább és könnyedebb viselet. Ez jellemzi a 2017-es zselés műköröm divatot is idén tavasszal. 9. Tavaszi gél lakk-os körömdíszítés

  Végre magunk mögött tudhatjuk a tél zord és szürke időjárását és a természet is lassan ébredezik és felölti magára sokszínű köntösét. Tarts lépést a természettel és szerezz ötleteket tavaszi gél lakkos körömdíszítésedhez!


 10. Körömkarkötő az idei nyár slágere

  A körömékszerek alkalmazása nem újdonság az elmúlt évek divatjának területén. Találkoztunk már körömkristályokkal, és a 3D díszek különféle foglalatba ágyazott kövekként, gyöngysorként, láncokként megjelenő formáival. Az ékszerek és a körmök évek óta közelítenek egymáshoz, ennek jegyében formálódtak az elmúlt évek legformabontóbb trendjei is, a körömágy-tetoválás, a számtalan, minden percre kiterjedő gyűrűhordás divatja is.


 11. Mit válasszunk körömdíszítésnek kora tavaszra?

  Lassan túljutunk a téli ünnepek determinálta körömmintákon, és – bár még egy hónap hátra van – apránként elegünk lesz a jeges, hópelyhes és deresen csillogó manikűrökből is. Nem véletlen, hogy a divat világában is ilyenkor kezdik nyilvánosságra hozni a következő tavasz és nyár trendjeit is, és ezekkel karöltve elkezdhetünk tájékozódni a soron következő körömdivat jellemzőiről is.


 12. Törött üveg manikűr türelmeseknek

  Már a tavalyi évben is óriási divat volt a csillogó-sziporkázó körömfestés, és ez a trend az idei évben csak tovább gerjed. Már ezen a blogon is bemutattunk különféle márványos, fémes manikűröket, amelyek az egyik ágát képviselik a csillogó, drágakőszerű festéseknek. Most egy olyan mintát mutatunk, amelynek a végeredménye egy 3D hatású köröm, amely rabul ejti és keresztül-kasul tükrözi magában a fényt.


 13. Leszel a Valentinem?

  Megérkezett ismét hazánk egyik legvitatottabb ünnepe, a Valentin-nap. Túl azon, hogy sokan érzelgősnek tartják a szeretet-szerelem megünneplését, vagy éppen azzal van a bajuk, hogy miért kell egyetlen napot kijelölni erre az évben, mások meg éppen azzal nem tudnak megbékélni, hogy a nyugati kultúrából átvett, kizárólag az ajándékboltosok örömére kitalált öncélú hepajnak tartják ezt a napot. 14. A 2017-es év divatszínei

  Korábban már volt arról szó, hogy a Pantone által minden évben kihirdetett versenyben idén a lombzöld nyerte el a „Az év színe” megtisztelő címet. Igen ám, de a versenyben további színeket is meghatároznak, amelyek a fő színnel együtt, azt kiegészítve képviselnek egy látványvilágot, és a divat, a tervezés legkülönfélébb területeiről (lakberendezés, ruhatervezés, smink, haj) emlékeztetnek az év kijelölt hangulatára.


 15. Valentin napi körömdíszítések

  Készülj fel a Valentin napra és már most tervezd meg ünnepi körömdíszítésed! Néhány remek ötletet összeszedtünk most neked, amihez most az ötleteken túl konkrét bevásárlólistát is találsz, ha valamelyik tipp megtetszene.


 16. Milyen formájú körmöket kérjünk, készítsünk 2017-ben?

  Nagyon régen ejtettünk már szót a körömformákról, hiszen – bár természetesen ezeknek is minden évben meg van a maguk trendje – a való életben általában úgy van, hogy mindenkinek meg van, ami tetszik, ami kényelmes és általában azt kéri a műkörmösétől. Azért, így az új év hajnalán pillantsunk kicsit a kifutókra, tájékozódjunk róla, hogy a divatguruk mely formákat részesítenek előnyben 2017-ben. 17. Baby Boomer az ismerős ismeretlen

  Bár a festés maga legalább olyan népszerű mint a francia, ha csak a nevét mondjuk, még nem biztos, hogy tudjátok miről van szó. A műkörmösöknél az egyik leggyakrabban kért minta, hiszen angyali visszafogottságával, végtelen változatosságával, izgalmas sokszínűségével a lehetőségek kimeríthetetlen tárházát képviseli.


 18. 5 tipp a zselélakk leoldásához

  Bár a zselélakk használata egyszerű, néhány esetben megszenvedhetünk a lakk eltávolításával. Általában – főleg, ha az adott lakk termékhez a saját oldószerét használjuk – a lemosás is zökkenőmentes, de előfordulhat, hogy nehézségekbe ütközünk.


 19. Hogyan szabaduljunk meg otthon a zselélakktól?

  Elmúltak az ünnepek, és igaz, hogy még bennünk van az évkezdés izgalma, de lassan vissza kell térnünk a megszokott hétköznapokhoz. Lekerülnek az ünnepi sminkek, és lassan feleslegessé válnak az extrém vagy éppen túlzottan ünnepélyes körömminták is. 20. 2017 a zöld újjászületés éve lesz!

  Bár tavaly a színek mesteri nem tudtak egyértelmű döntést hozni, 2017-ben úgy látszik sikerült konszenzusra jutni és megszületett az egész évet átívelő és nem csak a divatban, de az élet számos területén megjelenő vezér színárnyalat, a lombzöld.


 21. Újévi körömfogadalmak

  Itt az új év első hónapja és ilyenkor mindenki összegez, értékel, és levonja a konzekvenciákat az elmúlt esztendőből. Ilyenkor azonban már érdemes kicsit az elkövetkező időszakra is gondolni, és kifizetődő összeszedni néhány szabályt a manikűrünkkel kapcsolatban is, amellyel számos kellemetlenséget megelőzhetünk majd.


Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}