Géllakk, gél lakk és műköröm blog

géllakk, zselélakk, lakkzselé, műköröm zselé, körömnyomda

 1. Mindent a lakkzselékről A-tól Z-ig

  A gél lakk egy forradalmi újítás, mely tökéletesen ötvözi magában a körömlakkozás egyszerűségét, valamint a zselés műkörmök tartósságát. Ráadásul természetes hatást kelt, így nyújt tökéletes viseletet számodra hétköznapokon, különleges alkalmakkor, vagy a hétvégi bulin is egyaránt.


 2. Csillogó vízcseppek, hűsítő hullámok 1.

  A tűz elem meglehetősen túlburjánzó jelenlétét az életünkben (azaz a nyarat és a kánikulát), muszáj a víz elem fokozott jelenlétével ellensúlyoznunk. Van, aki strandra, vízpartra megy, van aki vizes törülközővel a fején a kertben hűsöl, van, aki egész havi vízadagját megissza pár óra alatt, tehát most mindenhol, mindenkor jelen van az életünkben a víz 3. Esküvői köröm-ötletek – trend 2015 2. rész

  Ombre menyasszonyi minták - Van aki a francia festés körébe sorolja, én inkább ombrénak látom azt a festésmódot, amikor az áttetsző fehér köröm végét „csillámba mártják”, azaz úgy viszik fel a csillámport a végére, hogy a vég felől a közepe felé ritkul a mennyiség.


 4. Esküvői köröm-ötletek – trend 2015 1. rész

  A kellős közepén járunk az esküvői szezonnak, és mi idén még nem beszéltünk a menyasszonyi köröm-trendekről. Most bőségesen bepótoljuk, bár azt hozzá kell tennünk, hogy sok tekintetben nincs új a nap alatt. Érdemes úgy nézni az ötleteket-javaslatokat, hogy elmerülünk a részletekben és azokat tesszük magunkévá, ami tetszik.


 5. Tűminták gél lakkhoz

  Mivel a gél lakk képlékeny marad egészen addig, amíg meg nem lámpázod, kiválóan alkalmazhatóak hozzá a cseppentős és tűvel „húzott” minták, amelyekkel korábbi bejegyzéseinkben foglalkoztunk már. 6. Na és mi lesz a lábakkal?

  Rengeteget írtunk már a gél lakkról, a felvitelről, a lemosásról és a pingálásról is. Eddig mindig a kezekről volt szó, pedig itt a nyár és így előtérbe kerülnek a lábak is. A lábakon a lakkzselé sokkal tovább tart mint a kezeken, hiszen nincsenek az ujjak olyan igénybevételnek kitéve, és a lábkörmök jóval lassabban is nőnek, mint a kezek körmei.


 7. Gél lakk töltése

  Annak ellenére, hogy sokan éppen azt róják fel a lakkzselének, hogy elunják a körmükön a színt/mintát, mire lenő vagy érdemes lemosni (3-4 hét), vannak, akik annyira szeretik az adott színt, hogy azt kérik a körmöstől, hogy újra töltse fel nekik a lenőtt részt.

 8. Gél lakk szín-szettek

  Még egy nagy csoportja van a gél-lakkozáshoz kapható szetteknek, olyan kis válogatások, amelynek tagjai egymáshoz passzolnak színben, valamilyen hangulatot tükröznek, és/vagy adott minta készíthető el velük.


 9. Gél lakk eltávolító szettek

  Gél lakk eltávolító szettek alapvetően két nagy csoportra oszthatóak a leszedés módja szerint, azaz találhatsz olyan készleteket, amelyekben fólia, és olyanokat, amelyekben gyűszű van


 10. Nyerj utalványt vagy ingyenes szállítást!

  Most különösen megéri a héten beszerezned legújabb körömdíszítő kellékeid és készleted, hiszen ha okosan vásárolsz, most akár értékes utalványokat nyerhetsz! Sőt, akár még INGYENES szállításra is jogosulttá válhatsz! 11. A gél lakk eltávolítás titkai

  A gél lakkot két féle képen tudod eltávolítani. Leoldással vagy reszeléssel. Ha csak leoldható terméket használtál a gél lakk fölvitelénél, akkor le tudod oldani a körmödről. Ha csak egyetlen olyan terméket használtál ami nem leoldható, akkor már csak reszeléssel távolítható el.


 12. Házi praktikák körömfestéshez 1.

  A körömdivat olyan gyorsan fejlődik és változik, hogy csak győzzük kapkodni a fejünket. Igazán komolyan követni nem is lehet már, hiszen nem csak a színek széles kínálatából kellene felszerelkeznünk, hanem a textúrák, állagok, felületek, hozzáadott dekorszemcsék és még számtalan más egyedi változó szerinti verziókat is figyelembe kellene vennünk.
 13. Eperszezon minden szinten!

  Nemsokára kezdődik sokunk kedvence az eper szezonja! A lédús, piros gyümölcs, amely szívet formáz, már a látványával is felvidít, íze, illata nem véletlenül lett a kozmetikai szerek egyik leggyakrabban alkalmazott aromaformációja.


Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}