Géllakk, gél lakk és műköröm blog

géllakk, zselélakk, lakkzselé, műköröm zselé, körömnyomda

 1. Mindent a gél-lakkozás menetéről

  Az előző posztjainkban a legfontosabb kérdések megválaszolásával megalapoztuk a gél lakkal való megismerkedésünket, most nézzük részletesen, hogy hogyan is történik pontosan ez a művelet. A lépések leírása során rávilágítunk annak a különbségeire, hogy új gél lakk vagy javítás/pótlás készítése a cél.


 2. Lábkörömdivat 2015

  A lábak gyakran méltatlanul kimaradnak divathírekkel kapcsolatos és egyéb mintakészítési jegyzeteinkből és tudósításainkból. Pedig az elmúlt években – és ez természetesen idén is jellemző – egyre inkább bevonódik a körömdivatba. Ugyanazok a trendek megjelennek ott is, de természetesen kissé másként, mint a kézen. 3. Itt a tavasz: mutasd a lábaid!

  A téli cipellőkben sok megpróbáltatásnak van kitéve a lábunk, különösen akkor, ha nem megfelelő a formája. A különféle csúcsos orrú fazonok, illetve azok, amelyek nem megfelelően támasztják alá a boltívet, az ujjakat összenyomják, aminek mind rövid, mind hosszú távon fájdalmas és csúnya következményei lehetnek.


 4. Vízesés körömfestés

  Vízesésnek nevezte el a szerző, nekem egy fűcsomó jut róla eszembe, mindenesetre vidám tavaszi festésnek kiválóan elmegy, főleg, ha vidám és friss színeket alkalmazol.


 5. Kövezzetek meg!

  Nem új trend, de most végigsöpör a divaton. Már mi is írtunk korábban a 3D-s körömdíszekről és azok között is kövekről, strasszokról, kristályokról. Sőt volt már szó ékszerkörmökről is, amikor a díszítés olyan elemekből áll (fém és kő) és olyan gazdag és kimunkált, mintha maguk a körmök lennének az ékszereink.


 6. Légy szupertrendi: negative space körömminták 2.

  Folytassuk negative space körömminták leírásával. Alapok folytatás. A háromszöget tehetjük a köröm másik végére is, azaz a körmünk vége lesz ebben az esetben a háromszög talpa. Ugyanígy elkészíthetjük negatív és pozitív háromszöggel is.


 7. Mennyei manna, az istenek ajándéka most körömdíszítéseden is visszaköszönhet

  Most őszintén, valljuk be: édesszájúak vagyunk! De hát bűn ez? Dehogyis! Sőt… Az édesszájúak első számú nagy kedvence pedig nem más, mint a vanília. Ráadásul ahonnan származik a vanília az maga is fenséges, nem csak az, ami belőle készíthető! Most akár legújabb körömdíszítéseden is visszaköszönhet a vaníliakrém színárnyalat. 8. A fehér lakkról

  Azért gondoltam, hogy érdemes volna a fehér lakkról külön írni, mert idén megint nagyon divat, és a most trendi festésekben is nagyon sokféleképpen lehet felhasználni. 9. Még egyszer az idei kikeleti körömdivatról

  Részletezzük a színeket: Tagadhatatlan, hogy az idei év a különleges színek évadja. A korábbi sláger, a lazacszín továbbra is tartja magát, de bőséggel érkeznek mellé a szokatlan színárnyalatok. Már a tavaszi időszak sem csak a habos-babos világos színekről szól, bátran választhatunk erősebb színárnyalatokat is.

 10. Fagyi színek: a nyár meghatározó színvilága

  Idén nyáron sem maradsz körömdíszítési tippek nélkül, hiszen folyamatosan készülünk és figyelemmel követjük a nagyvilág divathullámait mi is. 2015 nyarának egyik nagy népszerűségre szert tehető színvilága a fagyi színek lesznek. Ezen apropóból májusban előrukkoltunk mi is eperfagyi színárnyalatainkkal, amelyek a körömdíszítésed abszolút biztos sikerei lehetnek. 11. A lábgomba megelőzése és kezelése

  Ez nagyon sok dologgal így van, de mivel a lábgomba, ha már egyszer megtelepedett, csak nagyon hosszas (hónapokig tartó) kezeléssel távolítható el – sőt vannak olyan álláspontok, hogy véglegesen soha nem szabadulunk meg tőle – ebben az esetben ez az állítás hatványozottan igaz.


 12. Egy kellemetlen téma: körömgomba

  A hosszú tél alatt a lábainknak elég mostoha sorsa volt. Szűk, sokszor kényelmetlen cipőkbe kényszerítve szinte soha nem szellőztek hiszen a hidegtől mindig védeni kellett: hol zoknival, hol cipővel, vastag bundás csizmával.


 13. Amikor a lakkal nem körmöt festünk

  Hány körömlakk az elég? Aki túl intimnek találja a kérdést, annak biztos, hogy több tucat különlegesnél különlegesebb színű, állagú és hatású körömlakkja pihen az erre szolgáló dobozban, és csak gyűlik és gyűlik.


 14. A tavasz trendszínei

  Ééééés igen!!! Végre ismét kollekció-váltáshoz érkeztünk! Ha egyelőre még csak a naptár is mondja ezt, már akkor is lassan kézzelfoghatóvá válik, hogy itt a tavasz


 15. 5 galaktikus körömminta 2.

  Telihold - Folytassuk még pár szóban a Telihold körömminta festését! Hogy valósághűbbé tegyük a Holdat, cseppentsünk egy csepp fehér festéket a műanyag lapra, majd adjunk hozzá fél csepp feketét.

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}