Készülj az ünnepi hangulatra a körmösnél is!

Lassan itt a december, a karácsonyi időszak, ezzel párhuzamosan megjelennek mindenütt az adventi, karácsonyi hangulatú dekorációk. Miért is lennének ez alól kivételek a körmeid?
Ha mostanában készülsz körmödhöz, vagy tervben van, hogy a napokban nekiállsz, és készítesz magadnak egy szép manikűrt, itt az idő, hogy elkezdj a legmenőbb téli színek és minták után kutatni, hiszen ennek most következik a szezonja.
 
Adunk pár tippet, hogy könnyebben találd ki, mi legyen a körmeiden!
 
  • Hópihék. Igazi klasszikus téli minta, ami egyébként nem csak decemberben állja meg a helyét, hiszen a tél azért annál tovább tart, így a hóesés is. Ha nem szereted a kifejezetten ünnepekkel kapcsolatos mintákat, akkor a hópihe remek választás lehet számodra, ugyanis semmilyen szinten nem utal a karácsonyra, csupán arra, hogy itt a tél.
 
  • Mikulás. Ha nagyon nem akarsz előre szaladni, a Mikulással kezdheted a körömmintázást, hiszen az már tényleg nemsokára itt van. Nyugodtan vedd elő gyermeki énedet, és nyomdázd a körmödre a télapót, a rénszarvasokat, akár szánkót és virgácsot is. Vagy ha szeretnél egy kis rosszlány fűszert is tenni a dologba, a krampusz is elfér!
 
  • Advent. Piros masnik, gyertyák, koszorúk, piros bogyók – te is biztosan fejből tudod, milyen elemei vannak az adventi díszleteknek. Ezeket bátran megjelenítheted a körmeiden is, ezzel erősítve az ünnepi hangulatot.
 

Karácsony. És persze maga a nagybetűs Ünnep sem maradhat ki: csillagok, fenyőfák, ajándékok, mézeskalács, a sort a végtelenségig lehetne folytatni. A tipikus ünnepi mótívumok a körmeiden is jól fognak mutatni!

Ha a mintákat nem annyira szereted, és inkább a visszafogott elegancia híve vagy, a színekkel is pont eléggé kifejezheted az évszak iránti szeretetedet. Ha a télről szeretnél ily módon megemlékezni, a fehér és kék színeket ajánlom, némi ezüstös csillogással. Amennyiben a karácsony, az ünnepek megjelenítése a cél, a piros és az arany csillámok is szerepelhetnek a repertoárban.

Kategória: Gyakori kérdések

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}