2014 ősz: megérkeztek az évszak trendi színei

Beköszöntött az ősz, és vele a legújabb trend színei a divatszakmában, amit semmiképpen nem szabad figyelmen kívül hagynunk. A 2014-es év korábbi színeihez hasonlóan az őszi színválaszték is a természet ihlette színek közül kerül ki, az idei ősz meghatározó színei pedig a sangria, a méregzöld és a konyak.

A természet színfoltjai
Bár a fenti elnevezések mindegyike az emberi tevékenység eredménye, azonban ezek a színek tagadhatatlanuk megtalálhatóak a természet palettáján is. A három szín különböző árnyalatainak köszönhetően kifejezetten széles skálán mozoghatunk, így színválasztásunknak csak a kreativitás szab határt.

A sangria egy bor alapú, spanyol üdítőital, színének pirosas árnyalata könnyedén alkalmazható, karakteres színvilág, azonban fantasztikusan kombinálhatóak a lágyabb színei is.

A konyak nem más, mint a brandy legismertebb fajtája, mely az idei szezonban a legmeghatározóbb árnyalat színét kölcsönzi. Körmeinket a konyak különböző árnyalataiba öltöztetve nem csak természetes, de igazán kreatív, mutatós, egyedi mintázatot is kaphatunk.

A méregzöld festék elnevezésének története igazán rendhagyó: korábban a zöld festék alapanyaga az arzén volt, ami köztudottan mérgező. Az idei trendeknek köszönhetően csak az irigység lesz mérgező, ha megtalálod a hozzád leginkább illeszkedő zöld árnyalatot.

 

Műköröm blogjavascript:void(0)
A kép csak illusztráció

Trendek egyedi vonalon

Természetesen a fő színárnyalatok mellett ahhoz, hogy körmünk mintázata egyedi legyen, szükségünk lehet némi kreativitásra. Egy igazán jó műkörmös maga is tudja, hogyan varázsolja egyedivé manikűrödet, azonban egy igazán divatteremtő, egyedi és mutatós manikűrt kaphatsz, ha bedobod a saját ötleteidet.

Legyen akár minden körmöd más színű, mutatós színátmenetet adva az aktuális trend valamely színének sötét árnyalatából a világosba, de a francia manikűr is tökéletesen feldobható egy teljes színre festett körömmel.

Ne féljünk az új színvilágtól, a trendek követése mellett is tökéletesen megőrizhetjük saját stílusunkat, némi kreativitással pedig igazán magunkénak is érezhetjük majd.

Kategória: Műköröm cikkek

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}