2017 a páva éve

A páva az egyik legsokszínűbb állat a világon. Gyönyörű színes tollazat, kecses tartás. Nem csoda, hogy a divat világát is meghódította ez a gyönyörű élőlény. Ezért 2017 a páva színeinek jegyében fog telni.

Széttárja csodás farktollait és rögtön mindenkit ámulatba ejt a madár gyönyörűsége, a zöld, kék és lila színek szikrázása. Ezekben a színekben fogsz te is tündökölni 2017-ben! Ráadásul bátran kombinálhatod is. Sőt az egyik legtermészetesebb színnel, a barnával is ki fog egészülni a színskála.

Mert most jön a meglepetés: a páva minden tollának színe barna! Csak a fénytörés okozza páva tollának színezetét. Ráadásul irizáló színeket ad ki, tehát mozgás közben a felület színt játszik kissé fémes csillogással. És mindezt a természet alkotta meg!  Még egy dolog, ami miatt még különlegesebb ez az állat.

Ezeket a színeket akár kombinálva is viselheted magadon az újesztendőben, de persze csak a páva egymáshoz passzoló árnyalatait.

A kék szín a remény, a hűség és a bölcsesség színe, a tisztaság szimbóluma. Ha megbízhatóságot akarsz sugallani, akkor válaszd a kék színt ruhatáradba. Egy állásinterjúra, vagy megbeszélésre, sőt egy első randira is jó választás a kék és annak árnyalatai.



A zöld szín a fejlődés, a harmónia színe, vizsgadrukk helyzetben is jóljön a zöld szín látványa, mert megnyugtat és beindítja a kreatív gondolatokat. Egy zöld blúz és máris te leszel amunkahelyed legkiegyensúlyozottabb dolgozója, mindenki irigykedni fog rád.



A lila a mértékletesség színe, hiszen félúton van az energetizáló piros és a nyugtató kék szín között. Spirituális, kreativitást ösztönző szín. Ha szeretnéd, hogy bölcsességed és intelligenciád látványosan megjelenjen, akkor válassz lila outfitet!



A barna a föld, az anyatermészet színe, keigyensúlyoz és harmonizál. Gondolj csak bele, ha választasz egy élénk színt bármikor ellensúlyozhatod egy nude, természetes árnyalattal, legyen szó sminkről, körömdíszítésről, vagy ruhaszettről.



A körömdíszítésed is tündökölhet páva színekben, sőt, akár páva mintázattal is kiegészítheted akril hatású matrica, vagy körömnyomda segítségével.

Rendeld meg a megfelelő alapanyagokat páva körömdíszítésedhez webáruházunkból! >>

Kategória: Műköröm cikkek

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}