2017 a páva éve

A páva az egyik legsokszínűbb állat a világon. Gyönyörű színes tollazat, kecses tartás. Nem csoda, hogy a divat világát is meghódította ez a gyönyörű élőlény. Ezért 2017 a páva színeinek jegyében fog telni.

Széttárja csodás farktollait és rögtön mindenkit ámulatba ejt a madár gyönyörűsége, a zöld, kék és lila színek szikrázása. Ezekben a színekben fogsz te is tündökölni 2017-ben! Ráadásul bátran kombinálhatod is. Sőt az egyik legtermészetesebb színnel, a barnával is ki fog egészülni a színskála.

Mert most jön a meglepetés: a páva minden tollának színe barna! Csak a fénytörés okozza páva tollának színezetét. Ráadásul irizáló színeket ad ki, tehát mozgás közben a felület színt játszik kissé fémes csillogással. És mindezt a természet alkotta meg!  Még egy dolog, ami miatt még különlegesebb ez az állat.

Ezeket a színeket akár kombinálva is viselheted magadon az újesztendőben, de persze csak a páva egymáshoz passzoló árnyalatait.

A kék szín a remény, a hűség és a bölcsesség színe, a tisztaság szimbóluma. Ha megbízhatóságot akarsz sugallani, akkor válaszd a kék színt ruhatáradba. Egy állásinterjúra, vagy megbeszélésre, sőt egy első randira is jó választás a kék és annak árnyalatai.A zöld szín a fejlődés, a harmónia színe, vizsgadrukk helyzetben is jóljön a zöld szín látványa, mert megnyugtat és beindítja a kreatív gondolatokat. Egy zöld blúz és máris te leszel amunkahelyed legkiegyensúlyozottabb dolgozója, mindenki irigykedni fog rád.A lila a mértékletesség színe, hiszen félúton van az energetizáló piros és a nyugtató kék szín között. Spirituális, kreativitást ösztönző szín. Ha szeretnéd, hogy bölcsességed és intelligenciád látványosan megjelenjen, akkor válassz lila outfitet!A barna a föld, az anyatermészet színe, keigyensúlyoz és harmonizál. Gondolj csak bele, ha választasz egy élénk színt bármikor ellensúlyozhatod egy nude, természetes árnyalattal, legyen szó sminkről, körömdíszítésről, vagy ruhaszettről.A körömdíszítésed is tündökölhet páva színekben, sőt, akár páva mintázattal is kiegészítheted akril hatású matrica, vagy körömnyomda segítségével.

Rendeld meg a megfelelő alapanyagokat páva körömdíszítésedhez webáruházunkból! >>

Kategória: Műköröm cikkek

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}