Facebook
 Kezdőlap Kezdőlap - Műköröm blog - Műköröm cikkek - 2x4 különleges ötlet karácsonyra egy körmözés-imádónak
 

2x4 különleges ötlet karácsonyra egy körmözés-imádónak

Napjainkban a jól ápoltsághoz vagy éppen a trendi és stílusos öltözködéshez hozzá tartozik a körmök festése is. Sokkal erősebb ez a divat mint eddig bármikor, és úgy tűnik évről-évre erősödik – a hajfestés trendjéhez hasonlóan – hiszen eljött a láthatatlan körömfestés és a „tisztasági körömfestés” kora is, vagyis azok is festik a körmüket, akiket ez eddig nem érdekelt.

A körmünket manapság azért is festjük – persze a megfelelő eszközökkel és innovatív termékekkel – mert nem megfelelő a formájuk vagy a felületük, annak ellenére, hogy pár évvel ezelőtt még ezek akadályt vagy éppen kizáró okot jelentettek.

Nyugodtan elmondhatjuk, hogy a körömfestés mindenki sajátja, van akinek a színek szeretete okán, van akinek a különleges effektusok nyújtotta vonzerő miatt, van akiket a felületi struktúrák vagy éppen a díszíthetőség sokszínűsége ragadott meg, és van akiket az egyszerűbb, esetleg bonyolultabb minták, a különleges látványok egyediségével felkelthető érdeklődés mozgat. Így biztonsággal állíthatjuk, hogy ha körömfestéshez szükséges anyagokat és/vagy eszközöket ajándékozunk, nem fogunk tévedni! Nézzünk néhány javaslatot!

Körömlakkból sose elég!

A legelvetemültebb körömfestés-rajongók már a megjelenés előtt igyekszenek hozzájutni a közismert körömlakk-márkák katalógusaihoz, majd türelmetlenül várják, hogy a boltban is meg lehessen kapni a kiszemelt kollekciót vagy árnyalatot. A technológia fejlődésével sosem látott színárnyalatok látnak napvilágot, ha ismerjük a megajándékozni szándékozott ízlésvilágát, öltözködését, valószínűleg nem fogunk rosszul választani.

Körömlakkból sose elég, avagy glitteres és flitteres

Nem csak a gyártók piacbővítési trükkje, hogy minden árnyalatból kapható glitteres, flitteres, gyöngyházas, irizáló, színjátszós és még sorolhatnánk. Valószínű, a termékskála ilyetén kiszélesedése is a gyártási technológiák fejlődésének köszönhető. Mindenesetre a különféle effektek megjelenése exponenciálisan növeli a termékkínálatot, ami még inkább igazzá teszi az első pontot.

Körömlakkból sose elég, avagy felületi struktúrák, matt és fényes festékek

Az előző ponthoz hasonlóan meg kell állapítanunk, hogy a legtöbb árnyalatnak van a fényesen kívül mattított változata is, ami még tovább növeli a választási lehetőségeket.

Önmagában színtelen, felületmódosító lakkok, száradásgyorsítók, extra kemény fedőlakkok

Ha mégis félnénk konkrét színt választani, maradjunk a fényesítő, extra fényt adó vagy éppen matt hatást biztosító, színtelen fedőlakkoknál. Ezekre mindenkinek szüksége van, és aránylag gyorsan el is fogynak, hiszen minden színnel és mintával használhatóak.

Folytatjuk!

Megjelent: 2016-12-27 12:00

Kategória: Műköröm cikkek

<< vissza géllakk blog főoldaláraÚj hozzászólás
*A csillaggal megjelölt mezők kitöltése kötelező!

  
Név: *
 
Email cím: *
 
Hozzászólás: *
 
Ellenőrző kód:Mennyi 4 + 5 ?  
 
  
 
Géllakk, műköröm blog
A géllakk, műköröm blog célja, hogy segítséget nyújtson a műköröm termékek használatával kapcsolatban és az otthon is elkészíthető körömdíszítési ötleteket, tippeket mutasson be körömnyomdához, lakkzseléhez, és zselés műkörömhöz.
A műköröm blogban mutatjuk be a web áruház működését és tájékoztatunk az újdonságokról, érdekességekről és a legújabb akcióról. Ne maradj le!
Iratkozz fel a blogértesítőre!
jobb box
Blog kategóriák
Műköröm Blog főoldala
Géllakk
műköröm zselé
A honlap használata
Műköröm cikkek
Gyakori kérdések
jobb box
Blog értesítő
Keresztnév: *
Email cím: *
 Műkörmös vagyok
jobb box
 
 
webshop lezár
lablec bal
 RólunkNekedGéllakkozásMűkörömSzolgáltatásokKövess minket 
 Általános Szerződési feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Oldaltérkép
Szállítási költségek
Mondd el véleményed!
Gyakori kérdések
Pontgyűjtés
Géllakk szett
Géllakk kezdőcsomag
Géllakk
Moonbasa Tiger Eye
Műköröm szett
Műköröm galéria
Műkörmös szett
Chrome por
Viszonteladóknak

Műköröm blog
5 tipp a zselélakk leoldásához
Baby Boomer körmök
Géllakk minta rövid körmökre

FacebookTwitter

 
2011 - 2017 © Netkosár Marketing Kft. www.moonbasanails.hu Minden jog fenntartva!
A weboldalon található képek, szövegek, videók, írásbeli engedély nélkül nem használhatóak fel.
lablec bal
 
 
Paintcafe.hu | ÁrGép | Nails.hu | Koromdiszites.hu
 
 
Látogassa meg a MoonbasaNails - Lakk-zselé, géllac webüzletet a ShopManian arjegyzo   
 
KezdőlapFacebookTwitter