2x4 különleges ötlet karácsonyra egy körmözés-imádónak

Napjainkban a jól ápoltsághoz vagy éppen a trendi és stílusos öltözködéshez hozzá tartozik a körmök festése is. Sokkal erősebb ez a divat mint eddig bármikor, és úgy tűnik évről-évre erősödik – a hajfestés trendjéhez hasonlóan – hiszen eljött a láthatatlan körömfestés és a „tisztasági körömfestés” kora is, vagyis azok is festik a körmüket, akiket ez eddig nem érdekelt.
A körmünket manapság azért is festjük – persze a megfelelő eszközökkel és innovatív termékekkel – mert nem megfelelő a formájuk vagy a felületük, annak ellenére, hogy pár évvel ezelőtt még ezek akadályt vagy éppen kizáró okot jelentettek.

Nyugodtan elmondhatjuk, hogy a körömfestés mindenki sajátja, van akinek a színek szeretete okán, van akinek a különleges effektusok nyújtotta vonzerő miatt, van akiket a felületi struktúrák vagy éppen a díszíthetőség sokszínűsége ragadott meg, és van akiket az egyszerűbb, esetleg bonyolultabb minták, a különleges látványok egyediségével felkelthető érdeklődés mozgat. Így biztonsággal állíthatjuk, hogy ha körömfestéshez szükséges anyagokat és/vagy eszközöket ajándékozunk, nem fogunk tévedni! Nézzünk néhány javaslatot!

Körömlakkból sose elég!

A legelvetemültebb körömfestés-rajongók már a megjelenés előtt igyekszenek hozzájutni a közismert körömlakk-márkák katalógusaihoz, majd türelmetlenül várják, hogy a boltban is meg lehessen kapni a kiszemelt kollekciót vagy árnyalatot. A technológia fejlődésével sosem látott színárnyalatok látnak napvilágot, ha ismerjük a megajándékozni szándékozott ízlésvilágát, öltözködését, valószínűleg nem fogunk rosszul választani.

Körömlakkból sose elég, avagy glitteres és flitteres

Nem csak a gyártók piacbővítési trükkje, hogy minden árnyalatból kapható glitteres, flitteres, gyöngyházas, irizáló, színjátszós és még sorolhatnánk. Valószínű, a termékskála ilyetén kiszélesedése is a gyártási technológiák fejlődésének köszönhető. Mindenesetre a különféle effektek megjelenése exponenciálisan növeli a termékkínálatot, ami még inkább igazzá teszi az első pontot.

Körömlakkból sose elég, avagy felületi struktúrák, matt és fényes festékek

Az előző ponthoz hasonlóan meg kell állapítanunk, hogy a legtöbb árnyalatnak van a fényesen kívül mattított változata is, ami még tovább növeli a választási lehetőségeket.

Önmagában színtelen, felületmódosító lakkok, száradásgyorsítók, extra kemény fedőlakkok

Ha mégis félnénk konkrét színt választani, maradjunk a fényesítő, extra fényt adó vagy éppen matt hatást biztosító, színtelen fedőlakkoknál. Ezekre mindenkinek szüksége van, és aránylag gyorsan el is fogynak, hiszen minden színnel és mintával használhatóak.

Folytatjuk!

Kategória: Műköröm cikkek

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}