5+1 indok, hogy miért érdemes nyáron is gél lakk készletet venned 1.

Mire jó, ha az ember lányának gél lakk készlete van otthon? Már az óvodások is fújják: mert saját maga is meg tudja csinálni a körmeit! Hát persze! Mivel a nyár sokunk számára arról szól, hogy jövünk-megyünk, utazunk, a készlet és az általa nyújtott szabadság még értékesebb. Nézzük csak!

1.    Egészen biztos lehetsz benne, hogy a műkörmösöd pont akkor fog szabadságra menni két hétre, amikor neked a legnagyobb szükséged lenne a munkájára. Legyen ballagás, diplomaosztó, a legjobb barátnőd esküvője, keresztelő vagy egy puccos party, ott fogsz állni az üzlet előtt leforrázva, és a „zárva” táblát nézve irigykedhetsz a szerencsés vakációzóra. Nem leszel ilyen kiszolgáltatott, ha veszel magadnak egy saját gél lakk készletet. Lehetséges, hogy, magadnak csak egyszínű flekkeket fogsz készíteni (kezdetben, később úgyis ügyesebb leszel), de a manikűröd mindig rendben lesz. És mellette eljárhatsz a szalonba is, ha kedved van.

2.    Ha azon szerencsések közé tartozol, hogy van egy nyaralód hazánk egyik romantikus helyén, ahova hosszabb-rövidebb időre leköltözöl a nyár folyamán, akkor egyszer nagyon hálás leszel, hogy rábeszéltünk a gél lakk-készletre. Magyarországnak nagyon szép vidékei vannak, de pont ezeken az országrészeken kevésbé jellemző a szolgáltatókkal való ellátottság, és persze az is igaz, hogy nem szívesen megyünk ismeretlen szakemberhez. Dobd be a csomagba a gél lakk készleted, legalább lesz időd és türelmed gyakorolni a bonyolultabb mintákat!

3.    Nyáron egymást érik a bulik és partyk, szabadtéri szülinapok, koncertek és bálok. Aki szívesen mozog társaságban, azt sok helyre meghívják. Ha te is ilyen nagymenő vagy, tudod miről beszélünk, és biztos láttál már olyan „ruhabalesetet” is, hogy két partizó ugyanolyan ruhában jelent meg. Nem fogsz zavarba jönni, ha ilyen eshetőség a füledbe jut, ha van otthon gél lakk készleted, hiszen egy pillanat alatt átvedlesz, hozzáigazítod a körmeidet a ruhádhoz és kész az új toalett. 

Folyt.köv.

Kategória: Műköröm cikkek

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}