5 érv, hogy miért jó lakkzselé szettet ajándékozni karácsonyra

Ha van(nak) olyan barátnő(i)d, rokon lány(ok) és asszony(ok), akik valaha festették már a körmüket, akkor STOP, ne tovább, megtaláltad neki(k) az ideális karácsonyi ajándékot!

Való igaz, hogy vannak, akiknek az élete a körömfestés és képesek nap mint nap más mintával megjelenni (természetesen a toalettjük többi részéhez igazítva), és vannak, akiket kevésbé izgat ez a dolog és mondjuk alkalomszerűen mázolgatnak.

Megint mások műkörmössel csináltatják a körmeiket, hogy nekik maguknak ne kelljen foglalkozni vele. Egy közös azonban mindannyiukban van: biztos, hogy érdekli őket egy otthoni megoldás, amivel könnyen, olcsón és tartósan, mégis változatosan és trendin tudják elkészíteni saját körömfestésüket.

Lakkzselé induló készlet

1. A lakkzselét használni nem bonyolultabb egy sima körömfestésnél.
Ha akarod, csupán egy színű lakkzselét vigyél fel és élvezd akár két-három hétig a műved.

2. A lakkzselével otthon is bárki különleges eredményeket érhetsz el.
Ha érdekel a körömfestés, kreatív és kísérletező vagy, akkor sem kell bőséges eszköztárat beszerezned a különleges körömfestések kivitelezéséhez. Böngészd az oldalunkat az egyszerű, házilag kivitelezhető technikákért, és örülj az eredménynek tartósan.

3. A lakkzselé azok számára is ideális, akik nem akarnak sokat foglalkozni a körmeikkel.
Készítsd el a vágyott mintát – ami nem tart tovább egy sima lakkozásnál, hiszen a lakkzselé a lámpa alatt percek alatt szárad – és ha nem akarsz, ne is foglalkozz vele hetekig. Körmeid tartósak és ápoltak lesznek hosszú időn át.

4. A lakkzselé azok számára is ideális, akik szeretik a változatos színeket.
Hála a technikai fejlődésnek és a gyártók szorgalmának már lakkzseléből is széles szín és hatás-választékból (gyöngyházas, metál, irizáló, csillámos, 3D hatású stb.) kapható. Itt mindenki megtalálja a maga kedvencét!

5. A lakkzselézés mindenkit érdekel, csak nem szánta még rá magát, hogy megvegye hozzá a kellékeket.
A lakkzselé alapcsomagot számos összeállításban, különféle árakon szerezheted be. A nálunk kapható csomagok között is eltérő összeállításokat találhatsz, természetesen különféle árfekvésekben. Bármelyiket adod ajándékba, a célszemély boldog lesz, hogy megnyitod számára a lakkzselézés változatos, izgalmas világát.

A lakkzselé szettjeinket itt találod a webáruházban >>

Kategória: Műköröm cikkek

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}