5 káprázatos karácsonyi manikűr

5 káprázatos karácsonyi manikűrrel készültünk most a számodra, hogy legyen időd megtervezni, milyen legyen az idei karácsonyi körömdíszítésed. Szerezz ötleteket, inspirációkat és valósítsd meg bátran Moonbasanails termékekkel a legjobbakat!
5 káprázatos karácsonyi manikűr, amivel a karácsonyi időszakra jellemző pörgés és rohangálás mellett is biztosan lesz időd elkészíteni és megvalósítani a legújabb karácsonyi manikűröd. A hozzávaló alapanyagokat, kellékeket és díszítőket pedig könnyedén, pár kattintással be tudod szerezni webáruházunkból, amit ha időben beszerzel még bőven karácsony előtt meg is érkezik hozzád.

Hull a pellyhes…

5 káprázatos karácsonyi manikűr


Ha karácsony, akkor a téli motívumok elmaradhatatlan ábrázolásmódja és szimbóluma a hópehely szinte kötelező elem minden téli-karácsonyi körömdíszítésen. Bár idén se sok esélyünk van rá, hogy idilli vagyis fehér karácsonyunk legyen, de azt semmi sem akadályozhatja meg, hogy a körömdíszítéseden mindez ne jelenhessen meg.

A hópihe mintákat akár meg is festheted Díszítő ecsetek segítségével, de választhatod a kényelmesebb és gyorsabb megoldást is, amit Akril hatású matricák segítségével valósíthatsz meg a legegyszerűbben.

Mikulás piros

5 káprázatos karácsonyi manikűr


Oh, igen. Ha karácsony, akkor a piros szín egész biztosan ott lapul a lakásodban. Kinél hangsúlyosabban, kinél kevésbé hangsúlyosabban. De abban azért nem lehet vita, hogy bizony a piros egy tipikusan karácsonyi szín. Éppen ezért, ha klasszikus vonalat szeretnéd képviselni idén karácsonykor, akkor válassz te is piros színárnyalatokat! Hozzá pedig remekül passzolnak az extrán csillámos, glitteres vagy fényesen ezüstösen csillogó géllakkok is.

Egy kis édes csábítás

5 káprázatos karácsonyi manikűr


Az édesszájúak előnyben részesíthetik, ha körömdíszítésükön esetleg a klasszikus karácsonyi cukorkapálca mintáját varázsolod körömdíszítésedre. Rendkívül látványos hatást érhetsz el fehér alapara különböző vastagságú piros, bordó vagy vörös csíkok átlósan történő felfestésével. Mindezt pedig még tovább fokozhatod a fényes és csillogó Fényzselékkel és a matt fedő zselékkel is, amivel különleges fényhatást érhetsz el.

Fehér karácsony

5 káprázatos karácsonyi manikűr


Az idei karácsonyi trend elég színes, de a fehér nagyon sok helyen megjelent. Talán mert már évek óta sokan vagyunk vele úgy, hogy egy klassz kis fehér karácsonyt megélni klassz lenne. Akril festékkel vagy Díszítő zselével a fehér jégvirágos mintázatot könnyedén megvalósíthatod vékony Díszítő zselékkel. Ráadásul egy kis extra téli-jeges varázslatot vihetsz a történetbe, ha a kék géllakkos részt Tiger eye géllakkokkal valósítod meg, hiszen ott egy különleges fényjátékot is belecsempészhetsz körömdíszítésedbe.

Gyors, egyszerű, de azért mégis elegáns megoldást keresel?

5 káprázatos karácsonyi manikűr


A végére tartogattunk egy olyan megoldást, amit bárki, könnyedén, külön pepecselés vagy pingálás nélkül is gyorsan megvalósíthat és nem kell fél napot rászánni, hogy megvalósítsd. Ehhez válassz piros és csillámos géllakkokat illetve a hópehely minta megvalósításához válassz bátran körömnyomda lemez kínálatunkból akár többet is. De ettől is van még gyorsabb és egyszerűbb megoldás a szép fehér hópihe megvalósításához, ez pedig nem más, mint az Akril hatású matrica!

Kategória: Műköröm cikkek

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}