5 tipp, hogy nyáron is csodás legyen a gél lakkod!

Eljött a várva várt május, amikor az időjárás kezd felmelegedni és elbúcsúzhattunk az április hónap szeszélyességétől. A május még egy dolog közeledtét előre jelzi, méghozzá a nyárét! Nyáron is csodás körömdíszítésekkel szeretnél megjelenni a nyaralás alatt és gyönyörű körmökkel szeretnéd végig bulizni a fesztiválokat. Akkor van pár dolog, amit szem előtt kell tartanod!

1.      Tedd ellenállóbbá!
Ugye te sem szeretnéd azt észrevenni, hogy a strandolás vagy nyaralás közepette el kezd fakulni és kopni a gél lakkos körömdíszítésed? Erre van megoldás, méghozzá a megfelelő alapozás! Az előkészítés műveleteit mindig pontosan végezd el és ne hagyj ki egyetlen lépést sem. A kéz megfelelő fertőtlenítése elengedhetetlen. A körömfelszín felbolyhozásáról se feledkezz el, valamint a nail prep használatáról sem. Ezek mind növelik a gél lakk tapadását. Valamint a bonderről sem feledkezz meg hagyományos gél lakkok esetében, hiszen ez az anyag kétoldalú ragasztóként működik a gél lakkod és a körömlemezed között.

2.      Növeld a tartósságot!
Erre egyetlen egy tanácsunk van: fényzselé. A fényzselé- mint az a nevéből is látszik- fényesebbé teszi a körömdíszítésed. De másik nagy előnye, hogy tartóságot is biztosít, ellenállóbbá teszi körmeidet a környezeti hatásokkal szemben, nem kell félned attól, hogy a táskában való kotorászás, vagy a reggeli zipzárharcban alulmaradnak körmeid! A fényzselé meg fogja védeni a mindennapos sérülésektől gél lakkodat! Attól tartasz kifakul gél lakkod? Hárítsd el a problémát UV fedőlakkal, amely megvédi körmeidet a nap káros sugaraitól.

3.      A kevesebb több!
Ha nyaralni mész mondj le az extrém hosszúságról és a túldíszített körmökről. Nem kell több millió szegecs és strassz a körmeidre, hidd el, a visszafogott elegancia jobban mutat. Ugye te sem akarsz azzal foglalkozni, hogy épp melyik kedvenc nyári ruhádba gabalyodik bele a körömdíszítésed, vagy, hogy hol veszíthettél el egy újabb strasszkövet. Ráadásul, ha idén nem csak a tengerparton szeretnél feküdni, hanem úgy döntöttél kipróbálod az aktív kikapcsolódást és túrázni mész inkább, akkor sokkal praktikusabb egy rövidebb, kevésbé díszes köröm. Még is vágy valami különlegességre? Érj el meglepő hatást Starlite UV zselével! A kész körömdíszítésedre húzz egy réteg Starlite zselét, mely sötétben foszforeszkál.

4.      Megéri beküldeni!
Küld be a termékeinkkel készített körömdíszítésed képét és mi jutalompontokat írunk neked jóvá, amelyet következő rendelésed alkalmával levásárolhatsz. Ha májusban feltöltöd képgalériánkba a képeket, a nyári körömdíszítésedhez az alapanyagokat és kellékeket már kedvezményesen tudod beszerezni!

5.      3 hétig is gyönyörű!
Hosszabb nyaralást tervezel? Nem kell a bőröndödben felesleges körömlakkokat
cipelned, elég, ha a nyaralás előtt elkészíted gél lakkos körömdíszítésed. A gél lakk ellenáll a víznek, így nem kell feszengened a lepattogzó körömlakk miatt. Készíts egy mindenhez tökéletesen passzoló körömdíszítést és élvezd gondtalanul a nyaralást!  

Kategória: Műköröm cikkek

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}