6+1 őszi körömtrend 2019 őszére

Megmutatjuk, melyek azok a manikűrtrendek, amelyekkel tuti nem lehet mellényúlni ezen az őszön.
Természetesen az a fő szabály, hogy mindenki olyan körmöt készítsen/készítessen magának, amilyen passzol az egyéniségéhez, stílusához. Mégis, mindig vannak aktuális trendek, amelyekhez nem árt igazodni. Szerencsére elég bő a választék, mindenki megtalálhatja a kedvére valót – akár a halvány, akár a harsány színek kedvelője. Megmutatjuk, melyek azok, amelyekkel tuti nem lehet mellényúlni ezen az őszön.
 

1. Pasztell és nude

A pasztell és a nude – azaz a „meztelen” színek – nagyon is öltöztetnek. Egész évben rendkívül divatosak voltak, és folyatják térhódításukat ősszel is. A természetesség mind sminkben, mind öltözködésben trendi, ezt egészíti ki a körömlakkok világa natúr, krémes árnyalataival. Rendkívül nőies, finom manikűr készíthető vele, akár a francia manikűr egyik változataként. Ha úgy érzed, ez azért neked egy kissé unalmas, bátran dobd fel az egészet: abszolút divatos leszel, ha az egyik körmödet például mélykékre fested hozzá, vagy esetleg itt-ott flitterporral, glitterrel dekorálod.2. Csillogás

Idén ősszel – és ez a trend biztosan ki fog nyúlni karácsonyig – abszolút menő a csillogás. Glitterek, csillámporok, körömhegyre, körömaljra, egyik körömre, vagy akár mindre? Ízlésednek, egyéniségednek megfelelően bátran használhatod 2019-ben.


 

3. Fekete-fehér

Idén nagyon menők a hófehér és a fekete körmök is. Nagyon érdekes hatást lehet vele elérni, különösen, ha kombinálod egyiket a másikkal, esetleg hozzáteszel egy kis vérvöröset is. A képen glitteres díszítés is látható. YouTube-csatornánkon egy kis videót találhatsz arról, hogyan díszítheted glitterrel a körmödet.


 

4. Vadító vérvörös, mélybordó

A klasszikus piros körmök sose fognak kimenni a divatból! A nyár nagy slágere, a korall, amely vidámságot, életet kölcsönzött viselőjének, az évszakok változásával elhagyta vezető helyét. Helyette az „ősz pirosai” kerülnek előtérbe: a mélybordó, a vérvörös, a burgundi. Ha a klasszikus vonal híve vagy, a pirosra festett körmöket – idén elsősorban flitterporral kombinálva – a neked megfelelő választás.


 

5. A föld színei

Egész évben divat a természetesség, és ez minden téren megjelenik. Ahogy a nyáron – a nude és a korall mellett – nyerő színnek számítottak a tenger, a kövek, a hegyek árnyalatai, most az őszi természet színei lesznek divatban. Rendkívül menőnek számít a szürke, de a meleg barna, a rozsdaszín, vagy akár egy jól megválasztott mélyzöld is. Csillogós, flitteres – de matt árnyalatban is!


 

6. A félhold díszítés

Abszolút trendi a félholdas körömfestési technika, amikor is egyfajta fordított francia manikűrként, a köröm alsó részét hangsúlyozzuk. Erre a célra megfelel az eltérő színű körömlakk, de természetesen feldobhatjuk a területet strasszokkal is.
 

7. Figurális díszítés

Egyre nagyobb teret hódít az a körömdíszítési technika, amikor apró képet, többnyire figurális formákat festenek a körömre. Művészi, játékos, bohém hatást érhető el vele. Nagyon egyszerűen készíthetsz ilyet akril hatású matrica segítségével!


Kategória: Műköröm cikkek

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}