6+1 tipp a hosszantartó lakkzselés körmökért!

Most elárulunk 6+1 tippet, hogy mit tegyél, illetve mit ne tegyél a hosszan tartó körmökért:

1. Nem kell félned többé a hagyományos körömlakkok olyan ellenségeitől, mint cipzár, táskában való kutatás és lesből támadó ajtók és asztallapok, amihez jól oda lehet verni a körmeidet! A Lakkzselé nem pattog, nem karcolódik, így simán veszi ezeket a mindennapod akadályokat!

2. A bonder réteget pontosan vidd fel, megfelelő vastagságban, úgy, hogy ne érintkezzen a bőrrel, de fedje mindenhol a körmeidet! A bonder kétoldalú ragasztóként működik körömlemezed és lakkzseléd között, ezért nagyon fontos lépés!

3. A körömreszelés is fontos! Nem csak azért kell a körömreszelés, hogy kialakítsad a megfelelő formát, vagy hogy megrövidítsed körmeidet, hanem, hogy az apró repedéseket eltűntesd, amik kialakulnak a mindennapos munka folyamán körmeiden.

6+1 tipp

4. Fényzselé használatával nem csak fényesebbé teheted gél lakkozásod, de egy plusz védőréteget is képez rajta, így még tartósabbá válik és még tartósabb lesz a környezeti hatásokkal szemben.

5. Használj tápláló körömolajat, hiszen a száraz körmök és körömágybőr merev körmöket eredményez. Mivel a lakkzselé egy sokkal természetesebb anyag, mint a műköröm alapanyaga, így ez együtt mozog körmeiddel. Tehát ha extrém esetben a körmöd beszakad, a lakkzseléd is felválik! Ez talán az egyedüli probléma, amivel igazán számolnod kell lakkzselé használatakor

6. Ha elmész a körmösödhöz azt a tanácsot fogja adni, hogy aznap ne mosogass! Ez érvényes az otthon készített lakkzselés körmökre is! A körömdíszítésed tartósabb lesz és egy napig mentesülsz a mosogatás feladata alól is!

6+1. Pihentesd körmeidet! Két lakkzselézés között nem árt egy pár napos szünetet tartani! Ilyenkor használj minden kézmosás után kézkrémet, hogy ápold körmeidet és felkészítsd a következő gél lakkozásra!

Kategória: Műköröm cikkek

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}