9+1 egyszerű, otthon elkészíthető manikűr őszre

9+1 manikűr ötletet válogattunk az internet világából. Célunk az volt, hogy trendi, látványos, ugyanakkor könnyen megvalósítható körömdíszítéseket mutassunk nektek.
Olyanokat, amelyeket kis kézügyességgel bárki el tud készíteni otthon is.

  1. Ezeken a körmökön igazi, őszi hangulat jelenik meg, meleg színekkel. Érdekes, nem mindennapi, mégse hivalkodó díszítés. Matt színű körömlakkokkal vagy fedőréteggel tudod elérni ezt a hatást, illetve a kis ágacskát (nem nagy művészi munka, mégis mutatós) hegyes díszítő ecsettel lehet felvinni.
  2. Az örök piros, kissé megvariálva, továbbfejlesztve a körömágynál megjelenő félhold alakú díszítést. Játékosságot, vidámságot kölcsönöz viselőjének.
  3. Az idei ősz egyik legnagyobb trendje: nude színű lakk, némi csillogással fűszerezve a körömágynál. A képen látható fémes hatást metál géllakkal lehet elérni, amelyet hegyes díszítő ecsettel tudsz elkészíteni.
  4. Ez a körömdíszítés a Tadashi Shoji divatmárka egyik modelljén tűnt fel a közelmúltban. Ha megpróbáljuk koppintani, abszolút menők leszünk. A fehér vagy törtfehér színű lakkra körben, a köröm szélét hangsúlyozva helyezzük el a virágdíszítést. Szerencsére nem kell festőművésznek lennünk hozzá. Csodaszép matricák segítségével bárki tud ehhez hasonló manikűrt készíteni.
  5. Nagyon szép, elegáns színkombináció őszre, elegáns hölgyeknek. Irodába, színházba, vacsorához? Mindenhová tökéletes.
  6. A klasszikus francia manikűr változata. A díszítés előnye, hogy minden korosztálynak jól áll. Egyszerű, kifinomult, nőies. A hatást flitter segítségével érhetjük el.
  7. Idén ősszel rendkívül menők az állatminták. Szinte nincs manikűr-trend összefoglaló állatminta nélkül – szóval, aki szereti, most kiélheti magát. Kifejezetten vagány, öntudatos nőre vall a viselete. Egyszerűbb változatát otthon is el lehet készíteni, de be kell hozzá szerezni többféle barnás-sárgás színt. Az első réteg halványabb barna színre vékony ecsettel sárgás, sötétbarnás, stb., pacnikat pötyögtetünk, amelyeket kissé egybedolgozunk. A végén az egészet kenjük le fedőréteggel.
  8. Fekete-fehér körmök, pop-art stílusban, New York felirattal. Nagyon menő, fiatalos díszítés. A betűk vonalait a legmagabiztosabban körömdíszítő tollal tudod meghúzni.
  9. Egyszerű, klasszikus piros, a gyűrűsujj körmét feldobva valami mással, hogy ne legyen unalmas. Ha ez a manikűr tetszene, de nem tudsz ilyen szép egyenes vonalat húzni, használj díszítő csíkokat!

+1 Végül mutatunk egy manikűrt azoknak is, akik a feltűnő, erősebb színeket kedvelik. A matt színű kék lakkot gyönyörűen feldobja a fényes, sárga falevél... Matt lakkok vagy matt fedőlakk, és matrica segítségével készíthetsz hasonlót.

Kategória: Műköröm cikkek

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}