Menyasszonyi körömtrend 2014 – 1.

Az esküvői szezon lassan beindul – bár az idő nem túl kegyes, így a nyár legelején – így érdemes ismét foglalkoznunk újra az idei mintákkal és lehetőségekkel, amelyek révén különlegesen szép menyasszonyok lehetünk majd. Elöljáróban foglaljuk össze, hogy az idei trend mennyiben szivárgott át erre a területre, és nézzük meg az újdonságokat is.

Mintaeloszlás

Az idei év legnagyobb „felfedezése” a 4+1-es mintáról 3+2-re történő váltás, ami azt jelenti, hogy a gyűrűsujj elütő mintája, és a többi ujj egységessége helyett most két dolog lehet: vagy a középső és a gyűrűsujj egyforma és a maradék is egyforma, vagy a gyűrűsujjnak és a középső ujjnak is saját mintája van, és a többi pedig egyforma.

Az esküvői trendben ez gyakran úgy néz ki, hogy az összes ujj körme sima francia festés vagy zselé, és csak a két kiemelt ujjon van minta. Az eltérés abban is állhat, hogy a fő motívum, pl. egy virág arrébb mozdul az egyik ujjon, ahhoz képest, ahol a másikon volt, vagy ami az egyik ujjon kiegészítő minta volt, az a másikon fő motívummá válik (inda vagy csipke vs. virágok).

A menyasszonyok között, akik hívei a színes körmöknek az esküvői körömfestésükben, dívik a 4+1-es felosztásnak az a módja, amikor a gyűrűsujj körme fémes (teli felületű vagy csillámos, arany, ezüst, bronz, kristályos) és a többi köröm valamilyen egyszínű festésben pompázik.

 

Műköröm blogjavascript:void(0)
A kép csak illusztráció

Ami az egyes körmök alapszerkezetét illeti, népszerű a „laza francia” festési mód, azaz a körömvégek olyan módon való kiemelése, hogy a körömlemez közepe felé nem határozott, éles határvonallal végződik. Ez az elmosott, „szóródó” átmenet, vagy határterület különösen a menyasszonyi körömfestésben népszerű, arany, rózsaszín vagy áttetsző csillámozással.

Nem csak a körömvégeket lehet hangsúlyozni, hanem a hold területét is. A belső körömágyat nagyobb kristályokkal rakhatjuk körbe, esetleg az arany vagy ezüst felülettel díszíthetjük.

Kategória: Műköröm cikkek

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}