Nyári műköröm trendek 2014

Az idei évben folytatódik a pasztell színek térhódítása a divatban, sőt kialakulófélben van egy olyan trend, amely nem egyes színeket, hanem azok nagyon konkrét árnyalatait jelöli ki divatszínnek.

Nem könnyű ennek a követése, de a festési technológiák innovációja révén már ruha, táska, cipő és körömszínben is igazodhatunk ezekhez az árnyalatokhoz: piros, sárga, zöld, lila. A felsorolt élénk, friss színek a nyár előszelével érkeznek hozzánk, azaz bátran viselhetjük őket egészen őszig.

Aki nem annyira szigorúan követi a trendet, hogy csak a felsorolt árnyalatokkal hajlandó törődni, akkor se lőhet mellé nagyon, ha pl. a lila bármilyen árnyalatát beépíti a megjelenésébe. Sőt az is nagyon divatos, ha többféle lila árnyalatból, és króm vagy szürkés kiegészítőkkel készülnek például a körmeink.
Rendületlenül tombol a fémes színek divatja, bármely szín fémes árnyalata, és a króm, bronz, arany, ezüst, réz stb..

A jelenleg kibontakozó trendben a divatszíneknek nem feltétlenül kell uralni az öltözéket, inkább arra törekedjünk, hogy a toalett egy-egy részletén visszaköszönjenek: ruha, köröm, öv, cipő, táska. A színek közül néhányat egyszerre is magunkra ölthetünk, de nagyon ügyeljünk, hogy harmóniában legyenek, és ne keltsük papagáj látszatát.

Műköröm blogjavascript:void(0)
A kép csak illusztráció

A körömfestés és a műkörmök mintázatában az állatminta (párduc, leopárd, zebra) és a virágminta az abszolút trend, együtt is alkalmazhatjuk őket, ezen a területen nem vétek a burjánzás.
Ami a hétköznapi körömtrendet illeti, a négy plusz egyes mintadivat eltolódni készül a három plusz kettes felosztás felé, azaz a korábbi divat szerinti “csak a gyűrűsujjon más” helyett a “középső két ujjon más” felosztású festés a divat.
Formailag újdonságot köszönhetünk az idei divatnak, egy levágott végű stiletto fazont, amely szemből nézve, az elvékonyodó részen már csövet (pipe) alkot. A hétköznapokba kellemesen beilleszthető fazon ez, amely mégis feltűnő és merész.
Aki visszafogottabb hosszúságra törekszik, annak jó hír, hogy a hétköznapi trendben a rövid fazonok hódítanak idén, amelyekhez mind a fémes, mind a pasztell, mind az állatmintás festések kiválóan illenek.

Kategória: Műköröm cikkek

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}