A bulik legmenőbb kelléke: foszforeszkáló gél lakk

A körmözésben rengeteg lehetőség rejlik, hiszen szinte végtelen lehetőségek száma a körmök díszítését illetően. Nem csoda, hogy a gyártók újabb és újabb extra körömlakkokkal rukkolnak elő, hiszen erre egyértelmű igény is mutatkozik.
Az egyik ilyen a foszforeszkáló körömlakk, ami pontosan azt tudja, amit a neve sugall, vagyis világít a sötétben. Éppen ezért bármelyik buli legmenőbb kelléke lehet – ez minden bizonnyal vonzani fogja a tekinteteket.
 
Nappal semmi különös…
 
A foszforeszkáló körömlakk nappali fényben pont úgy néz ki, mint egy átlagos, teljesen hétköznapi körömlakk. Egyszínű, és persze a szivárvány minden színében elérhető, hogy mindig a hangulatodhoz, vagy öltözékedhez leginkább passzoló árnyalat díszíthesse a körmödet.
 
A dolog akkor kezd érdekesebb lenni, amikor sötét van körülötted, ugyanis sötétben a körmeid világítani fognak. Egy buliban ez nagyon látványos lehet, de akár csak az utcán sétálva is jól mutat. Az, hogy milyen színben világít, nagymértékben függ az alapszíntől, ezt nem árt, ha tudod. Kipróbálni mindenképp érdemes, hiszen tényleg nagyon különleges hatása van – ha bulikirálynő nem is akarsz éppen lenni, a saját szórakoztatásodra is kiváló.


 
Hogy kell használni?
 
Ugyanúgy, mint bármilyen más gél lakkot, nem igényel különös bánásmódot. A szokásos módon készítsd elő a körmeidet, végezd el az egyes lépéseket szépen sorban, aztán amikor jönne a színezés, ezt a lakkot használd hozzá. Persze ha valami extrábbra vágysz, díszítheted mintával, ez semmit nem fog elvenni a szépségéből, sötétben a minta körvonalai fognak látszani a világító körmödön.
 
Ami a tartósságot illeti, ugyanarra a minőségre és strapabíróságra számíthatsz, mint bármelyik gél lakkunknál, úgyhogy akár hetekig villoghatsz a foszforeszkáló körmeiddel!

Kategória: Műköröm cikkek

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}