A csodálatos Megan Fox

Mindenki emlékszik a Transzformers „jónőjére” Megan Foxra. Csillogó kék szem, enyhén bágyatag tekintet és dús ajkak. A nők azért, mert ők is így akarnak kinézni, a férfiakat pedig egyértelműen a látvány fogta meg. Idén újra visszatért a mozivászonra a Tininindzsa teknőcökben.

Megan Fox már fiatalon elkezdett táncolni, kórustag volt és kedvenc hobbija az úszás volt. 13 éves korában kezdte el komolyabban érdekelni a modellkedés, bár ekkor még saját bevallása szerint archeológus akart lenni.

2001-ben kapta első filmszerepét a Karibi vakáció című filmben, utána éveken át csak kisebb szerepeket kapott. Ismertté 2007-ben vált, amikor megkapta a Transformersben Mikaela szerepét. Idén pedig a Tininindzsa teknőcökben mutatta meg magát újra a színésznő. Ám valljuk be elsősorban nem színészi teljesítménye, hanem alakja és szép arca az, ami miatt cikkeznek róla a lapok. 2009-ben az FHM a legszexibb nőnek választotta, valamint többször is jelölték a Teen Choice Award-ön.

Haja tökéletesen csillogó, öltözéke kifogástalan, a sminkje mindig passzol a szettjéhez és igen, körömdíszítésben is mindig követi az aktuális trendeket!

Fordított francia manikűrrel már többször is kapták lencse bégre. Ennek a körömdíszítésnek az a lénye, hogy nem a köröm vége van más színűre festve, hanem a körömágynál található félkör alakú rész kap más színt.  Először válassz egy világos gél lakk színt, ezzel fesd ki minden körmödet és köttesd meg UV lámpa fénye alatt. Majd franciamanikűr sablon segítségével válassz le egy részt a körömágyadnál. használj kör sablont, ha ívesebb területet sezretnél kapni, íveset, ha szeretnéd, ha a fordított francia manikűröd laposabb legyen és hegyes íveset,  Ha felfelé csúcsosodó mintát szeretnél kapni, akkor a hegyes-íves sablont válaszd. Fesd ki a sablon feletti területet, távolítsd el a sablont és köttesd meg UV lámpa fénye alatt. Kész is a Megan Fox manikűröd.

Van egy igazán trendi megoldás, amit a színésznő is alkalmaz. Ez pedig nem más mint a Chrome mirror pigment por! Készíts egy sima fekete, vagy fehér gél lakkos körömdíszítést. Használj fixálás mentes fényzselét, vagy gél fixálóval távolítsd el a felső zselés réteget. Most jöhet a chrome mirror pigment por. Szilikonos ecsettel dörzsöld bele a pigment port körömdíszítésedbe. Zárd le alaposan egy réteg fényzselével a gél lakkodat, köttesd meg UV lámpa fénye alatt és már is kész csodás, különleges chrome mirror körömdíszítésed.

Szerezd be a chrome mirror pigmentporokat még ma, hogy biztosan neked is jusson belőle! >>
 

Kategória: Műköröm cikkek

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}