A gél lakkozás 5 előnye a nyári szezonban

A gél lakk jó dolog, ezt mindenkit tudhatja, aki rendszeresen olvassa a blogunkat, vagy rendszeresen készít(tet) magának

Aki kipróbálta, nagyon hamar megszereti, és az idő is nekünk dolgozik, hiszen egyre többféle színben, struktúrában, árban és minőségben élvezhetjük ezt a kiváló találmányt.

A gél lakk számtalan előnye közül most öt olyan szempontot gyűjtöttünk össze, amelyek kifejezetten a nyári szezonban vagy a nyaralás idején érezhetőek. Lássuk hát igazolva gél lakk imádatunkat a forró évszakban is!

Gél lakkozás előnyei nyáron

1. A meleg időszakban sokkal többen látják a kezed, mint amikor a jeges fuvallatok elől kesztyűbe bújtatod. Mutasd meg bátran gél lakkos körmeid, érezd a trendiség és ápoltság magabiztosságát!

2. A nyári szezon a legtöbbünknek igen pörgős. Itt egy baráti kávézás, ott egy haveri sörözés, esti buli, utazás. Kinek van ideje ilyenkor két-három naponta lakkozgatni, aztán meg megvárni, hogy megszáradjon. Hát persze, hogy senkinek! Bízzuk a körmeinket hozzáértő és gyakorlott kezekre, és élvezzük az életet!

3. Manapság már mindenki tudja, hogy a fürdőruha is öltöztet, a körömlakk is öltöztet, a kettő együtt pedig maga a lazulós nyári divatparadicsom! Nem kell ezentúl lakkozatlan körömmel strandra menned, csak mert félsz, hogy leázik, lepattogzik és ápolatlannak fog tűnni a kezed. Újíts be egy szuperdivatos fürdőruhát, és ne felejtsd el kiválasztani a hozzá passzoló gél lakk színeket sem!

4. Nyaraláskor, különösen ha vízpartra megyünk pihenni, gyakran külön gondot jelent a körömlakkozás. Cipeljük a csomagban a lakkot és a mintázáshoz szükséges eszközöket? Lesz időnk lakkozni? Lesz helyünk az apartmanban? Ha pedig mondjuk sátrazni megyünk, már nincsenek is kérdések... inkább csináltassuk meg előre a gél lakkunkat!

5. Nyáron mindenki az élénk színeket díjazza jobban, és az idei körömlakkdivat ezt beépítette a trendjei közé. Óriási divat a szivárványos, burjánzó, sokszínű, virágos, pöttyös, csíkos minta, amely nagyszerűen passzol a hasonlóan tiritarka nyári ruhatáradhoz! Bármilyen mintát elkészít(tet)hetsz gél lakkból is!

Kategória: Műköröm cikkek

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}