A kávé jeges oldala

Te is azok közé tartozol, aki nem tudja elképzelni azt, hogy a napját ne egy jó erős feketével indítsa? A munkahelyeden a legszebb hang, amit hallhatsz a kávéfőző sistergése és már száll is feléd kedvenc italod jellegzetes, mindent betöltő illata?
Akkor most képzeld el ennek az erős, sötét energiának a lágy oldalát! A kedves, világosbarna színt, ahogy lecsurog a jégkockákon és finoman megolvasztja a vanília fagyit. Ez a jegeskávé az, ami hamarosan visszaköszön rád, már nem csak egy lágy, délutáni hűsítő formájában, hanem a butikok polcáról is.

Bármikor élvezheted a jegeskávé géllakkok nyújtotta kényeztetést, akkor is ha egészen világos tejeskávére van szükséged vagy egy erősebb, sötétebb árnyalatra. 

A jegeskávé a föld természetes barnaságát adja vissza.  Magában foglalja szilárdságot, a megbízhatóságot. A barna szín kedvelői szeretik a biztonságot, sőt, ők maguk is ezt képesek neked nyújtani!

A barnának ez a világos árnyalata a finomságával, szolidságával hívja fel a figyelmet magára. Nem tartod túl izgalmasnak ezt a színt? Ez azért lehet, mert a barna szín a józan ész szimbóluma, így a racionálisan gondolkodók választják ezt, nem pedig az érzelmi alapon döntők. Ezért egy állásinterjúra nyugodtan magaddal vihetsz egy tejeskávé színű táskát, vagy kosztümöd tökéletes kiegészítője lehet egy világosbarna sál.

Körömdíszítési tipp

A jegeskávé árnyalatai önmagában is nagyon jól mutatnak, szinte láthatatlanul emeli ki egyéniséged. Dobd fel díszítőzselével a különleges hatásért!

Vásárlási tipp: Keresd egy helyen az összes jeges árnyalatot webáruházunkban! > >

Kategória: Műköröm cikkek

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}