A lila érzéki oldala

A bujazöld mellett ebben a hónapban egy másik igazán érzéki lila szín a kedvenced! A lila egy olyan árnyalata mely megnyugtat és a pezsgő nyár után átvezet a kellemes, pihentető őszbe. Keresd te is az érzéki lila gél lakkokat szeptemberben!

A lila szín a nyugtató kék és az energetizáló piros között helyezkedik el, ebből kifolyólag egyensúlyt képez a két pólus között. Továbbá harmóniát teremt a bölcsesség és az érzelmek között, megmutatja az arany középutat az életben, hogy könnyedén vehesd a hétköznapi akadályokat.

Az őszi időszakra ajánlott egy lila sál beszerzése, vagy egy kötött pulcsié, amit magadra kaphatsz, ha egy kicsit borúsabbra fordul a szeptemberi idő. Ne sajnáld magadtól a lila színt, ráadásul körmeiden is nagyon jól mutat egy lila gél lakk akril matricával, vagy kristály strasszkövekkel.

A lila színt a munkahelyeden is érdemes érvényre juttatni, hiszen a nyugtató  hatása a környezetedre is kihathat, így pár stresszes pillanatot megspórolhatsz magadnak. Otthonodat pedig egyenesen a nyugalom szigetévé varázsolhatod a segítségével.

Körömdíszítési tippek: A lila önmagában is egy nagyon jó szín, de szerencsére nagyon jól kombinálható! Körömdíszítésednek csak fantáziád szabhat határt!

Vásárlási segédlet: A bujazöld mellett most az érzéki lila színekhez is akciósan juthatsz hozzá! >>

Kategória: Műköröm cikkek

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}