A nagy visszatérő: a smaragdzöld

Kellemes és megnyugtató. Barátságos és ugyanakkor dögös. Július hónap vezető trendszíne a smaragdzöld színre lép.

Elgondolkodtál már azon, hogy a kórházakban miért van olyan sok zöld szín? A folyosókon, a várótermekben, de még a nővérek és a műtős dokikon is jellemzően zöld ruha feszít. Ez bizony tudatos színválasztás, hiszen a zöldnek megnyugtató, kellemes hatása van. A zöld szín békességet, ellazultságot áraszt magából. Nem vibrál, nem intenzív, kellemes természetközeli szín.

A nagy visszatérő: a smaragdzöld

Ugyanez jellemző 2015 július trendszínére a smaradzöldre is. No, nem azt mondjuk, hogy kórházba menet rögtön zöld színre kell festened körmeid! Nem, nem, nem! Csupán érzékeltetni szerettük volna, hogy a zöld színárnyalat mennyire tudatos és mennyire egyszerűen benne van (szürke) hétköznapjainkban…

A smaragdzöld színárnyalat választói biztosak lehetnek benne, hogy a fesztiválokon és a vízparti bulikon is te a „béke szigete” vagy. Barátnőid stabil és biztos válla, amelyen kisírhatják magukat. A pasiknak, akik miatt nem téped a hajad egész nyáron, hogy egy-egy estét nem csak veled, hanem a haverokkal sörözgetve kíván eltölteni. Egyszóval a higgadt és magabiztos nők választása, akikre mindenki bármikor számíthat.

Körömdíszítési tipp: Ha úgy érzed magadra találtál a fentiek alapján, és te is ilyen stabil pont vagy ismerőseid, rokonaid életében, akkor javasoljuk, próbálj ki ebben a hónapban pár smaragdzöld színárnyalatot! Kombinálhatod a zöld és a kék további színárnyalataival, ebben csupán ruhatárad és pénztárcád szabhat csak határt. ;)

Vásárlási segéd: Keresd a smaragdzöld színárnyalatokat legújabb júliusi akciós kínálatunban! >>

Kategória: Műköröm cikkek

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}