A rendkívüli Lady Gaga

Augusztus utolsó hetében egy énekesnő vár rátok, aki egyéniségévével és persze megjelenésével hívja fel magára a figyelmet. Modern Madonnának tartja, de ő azt állítja, hogy inkább forradalmasítani akarja a popzenét, mint Madonna, nem pedig utánozni akarja őt. Most bemutatjuk Lady Gagát és egyéniségéhez illő extrém körömdíszítéseit.

Stefania Joanne Angelina Germanotte néven látta meg a napvilágot, nevéből is látszik apai ágon olasz származása. Már négy éves korában zongorázott Lady Gaga, 13 éves korában megírta első zongoradarabját.

Szívesen szerepelt iskolai musicalekben, 17 évesen fel is vették a New York Egyetem Tisch School of the Artszene szakára, ám tanulmányait fébe hagyta és úgy döntött énekesi karrierjére fókuszál.

19 évesen már lemezszerződést kötött, több albuma is megjelent, amelyen a saját maga által írt dalok szerepeltek. Ám az igazi áttörés 2007-ben jött el számára, amikor felvette a Lady Gaga művésznevet.

 

Tudtad, hogy művésznevét a Queen Radio Gaga nevű slágerének köszönheti? A Queen az egyik kedvenc együttese, Freddi Mercury-t egyedinek tartja és ez inspirálta, hogy ezt a művésznevet válassza.”

A The Fame volt első debütáló albuma, onnantól kezdve felfelé ívelt karrierje. Olyan népszerű dalokat hallgathatunk tőle, mint a Poker Face, Judas, Bad Romance. Számos Grammy-díja mellett egy Golden Globe-díjjal is büszkélkedhet, amit az American Horror Story: Hotel évadában nyújtott alakításáért kapott.

Stílusát és megjelenését inspirálta David Bowie Freddi Mercury, Michael Jackson és Madonna, valamint Lady Starlight go-go táncosnő.

Ám a „Mother of Monster” megjelenés a csillogás, extremitás és meghökkentés mellett komoly szociális és jótékonysági tevékenységeket végez. Meleg jogi aktivista, valamint harcol a nemi erőszak megelőzéséért. Mindezek megerősítésére létrehozta a Born This Way alapítványt, amely elnevezés megegyezik egyik számának címével.

De nem véletlenül vált stílus ikonná, megdöbbentő szettjein mindenkinek megakad a szeme, volt, amikor egy nyers húsból készült ruhát viselt, vagy a saját férfi alteregójának öltözött be. De volt, amikor egyszerű, nőies oldalát mutatta meg, mint egy igazi dáma.

Ezekhez a különleges megjelenésekhez és outfitekhez különleges körmök járnak. Lady Gagánál a körömdíszítések terén sem a visszafogottság a jelszó. Leginkább zselés műkörmökkel mutatkozik, melyek garantáltan feltűnően vannak díszítve és nem hétköznapi viseletek.

Az első körömdíszítése, amit bemutatunk, egy bársonyporos, láncos csoda, amit a Judas című klipben figyelhetünk meg a körmein. Abban megegyezhetünk, hogy ez nem épp egy munkahelyi viselet, ám kellőképpen megdöbbentő és inspiráló lehet. Nem a láncokra és extra hosszúságra gondolok, hanem arra, hogy bátran viseljünk bársonyport körmeinken!

A Pokerface klipben egy fokkal visszafogottabb körmöket villant. Fekete alapon kristály strasszkővel kilakott szivecskék, és még a hosszúsága is „felhasználó barát”. Ezt te is könnyedén elkészítheted magadnak. Ráadásul itt nem kell zselés műkörmökbe öltöztetned körmeidet, hiszen gél lakkos körömdíszítésből is megvalósítható ez a Lady Gaga manikűr.

Másik igencsak extrém körömdíszítése strasszkövekből és fém karikákból áll, amelyhez karvaly műköröm tipek társulnak. Ezt sem hiszem, hogy a főnökök tolerálnák a munkahelyen, de Gagának természetesen ez is jól áll.

Saját parfümjét sokkal visszafogottabb körömdíszítéssel mutatta be. Körmei tökéletesen passzoltak az üvegcse megjelenéséhez. Fekete stileto körmök, melyekhez arany mintázat társul, mindez feldobva díszítőgyöngyökkel és kör alakú szegecsekkel.

És nem utolsó sorban következzen Lady Gagától egy körömdíszítés, amit te is nyugodtan kipróbálhatsz. Bár ha a hosszú stileto műköröm neked nem jön be, akkor sima fehér gél lakkos körömdíszítésként bátran kipróbálhatod.

Készíts el egy fehér zselés műköröm, vagy gél lakkos alapot. Válassz ki egy köröm ékszert, ami megfogott téged. Gagához hasonlóan te is dönthetsz a fekete masni mellett, de a moonbasanails.hu webáruházban számos más köröm ékszer forma közül válogathatsz.  A fekete masnik alá helyezz egy fényzselé pöttyöd, ez fog ragasztóként funkcionálni, majd ebbe helyezd bele a körömékszert. Köttesd meg, majd a köröm további felületét is vond be fényzselével.

Ámulj te is Lady Gaga körömdíszítésein és szerezd be a legszebb köröm ékszereket! >>

Kategória: Műköröm cikkek

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}