A skarlát boszorkány igazi arca

A képregények harca továbbra is a mozivásznon folytatódik. DC vs Marvel. Arra is rájöttek, hogy nem elég helyes szuperhős fiúkat bevetniük a nemes cél érdekében a rendezőknek, hanem az olykor mellékszereplő, vagy mellékszereplőből főszereplővé váló csajokra is hangsúlyt kell fektetni. Ismerkedjünk meg részletesebben Elisabeth Olsennel.

Az Amerika kapitány főszereplője, aki Scarlet Witch karakterének megformálója.De mire ide vezetett karrierje hosszú utat tett meg. Az Olsen név, és arcvonásai nem véletlenül ismerősek, a híres Olsen ikrek az ő nővérei! Gyerekként balett- és énekórákat vett, nővérei filmjében vendégszerepelt. A New York Egyetem Tisch School of Artson hallgatója volt, eleinte csak beugró szerepeket kapott Broadway darabokban.

Ügynöke eleinte színházi karriert szánt neki, de ő rendületlenül járt filmes meghallgatásokra. Első ismert és nagy szerepét a Godzilla című filmben kapta 2014-ben, majd szerepet kapott a Bosszúállók: Ultron korában és idén az Amerika kapitány: Polgárháborúban.

A skarlát boszorkány szerepében sötét feketem illetve vörös szettben láthatjuk, ennek megfelelően a körömdíszítése is fekete. Miért ne lehetne neked is fekete körömdíszítésed? Ha azt gondolod unalmas szín, akkor nagyon tévedsz. Lássunk pár körömdíszítési tippet mivel dobhatod fel a fekete gél lakkot!

Nem kell minden körmödet feketére festened! Dobd fel pár csillogó és fehér gél lakkokkal. A hangulata sokkal ünnepélyesebb lesz így a körömdíszítésnek, így nem csak hétköznapi alkalmakkor viselheted.Dobd fel a negatív space manikűr trendjével körömdíszítésed, és a csillámport se sajnáld belőle! A negítav space lényege, hogy sablonnal egy területet lefedsz, amit nem fogsz kifesteni. Egyedi látvány, egyedi nőknek!Fekete-fehér monokróm körmök egy kis  kristály strasszkővel feldobva. Egyszerű, de nagyszerű. Ha a mintát nem szeretnéd szabad kézzel megalkotni, akkor válogass a fekete akril hatású matricák közül.Annyit mondunk: körömnyomda! Ugye tudod mi a dolgod? Fekete gél lakkos alap, fehér nyomdázó lakk és egy tökéletes körömnyomda szett kell a garantáltan gyönyörű fekete körömdíszítéshez.A kalsszikus francia sem maradhat ki ebből a felsorolásból! A fehér végeket cseréld le feketére és már kész is. Ha túl boszorkányosnak véled az összhatást egy ezüstösen csillámló csíkkal rögtön változtathatsz az összképen.Szerezz be egy fekete gél lakk színt és a körömdíszítésednek csak a fantáziád szabhat határt! >>

Kategória: Műköröm cikkek

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}