A szürke ötven árnyalata közül egy - a gleccserszürke

Egy hűsítő szín a forróságban, amivel akár rikító öltözékednek is kifinomult hatást kölcsönözhetsz.

A szürke szín letisztultsága tökéletes alapja a tarka öltözékeknek, hiszen univerzális jellegének köszönhetően más színek hátteréül szolgál, észrevétlenül finomítja, tompítja az esetlegesen túlságosan élénkre sikerült viseletet. Így nyújt neked eleganciát észrevétlenül és elérheted vele a tökéletes business look kinézetet.

A nagy divatházak is a szürkére voksolnak, 2014/15-ben nincs is olyan kollekció, amiben ne lehetne felfedezni. Az új feketeként említhető, hiszen világosabb annál, ám ugyan olyan jól kombinálható, legyen szó ruhadarabról, vagy kiegészítőről. Elég csak Michael Kors nagysikerű szürke táskáira gondolni, ami elengedhetetlen kiegészítőjévé vált a trendi nőnek. Ráadásul ideje bevallanod, hogy te is szívesebben veszel fel a nyári forróságban egy gleccser árnyalatú ruhadarabot, mint egy feketét!

Ha ruhatárad nem tartalmaz szürke színt, esetleg egy élénk színű bikinit választottál idén magadnak, akkor se ess kétségbe! Gyorsan szerezz be egy gél lakkot, amivel körmeidet a nyaralás előtti utolsó pillanatban is divatossá varázsolhatod.

Körömdíszítési tipp: Válaszd a gleccserszürkét bármely szín mellé, hogy eleganciát és hűvös nyugalmat biztosíts magadnak!

Vásárlási segéd: Augusztusban a klasszikus kék mellett a gleccserszürkéhez is akciósan juthatsz hozzá

Gleccserszürke

Kategória: Műköröm cikkek

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}