Ajándéközön Karácsonykor is!

Ha már kiválasztottad mit is szeretnél ingyenesen kipostáztatni magadnak a mai napon, akkor van egy további jó hírünk számodra.
Ez a játékunk már lezárult!

A Francia körömlakk szett 7 csodás színnel szett bolgod nyertese:
Mészárosné Katalin!
Ezúton is gratulálunk neki nyereményéhez. A nyertest a rendelésénél megadott e-mail címen értesítjük a nyereménye átvételének módjáról.

A többiek se csüggedjenek, hiszen a Moonbasanails.hu webáruházban 2016-ban sem maradnak nyeremények nélkül a vásárlóink!
Igen, jól tippeltél, egy nyereményjáték! Karácsonykor ki ne örülne egy kis plusz ajándéknak? Kiválasztasz egy ajándékot, amivel vagy egy barátnődet, vagy magadat megleped, ingyenes kiszállítjuk neked, és ha a szerencse melléd szegődik, akkor mi is megajándékozunk téged

Ha az ingyenes szállítás ideje alatt rendelésed összege eléri a 9500 Ft-os összeget, akkor automatikusan részt veszel nyereményjátékunkon, így semmit sem kell tenned a shoppingoláson kívül!

A nyereményed pedig nem más, mint egy 7 db-os francia manikűr körömlakk szett, amivel el tudod készíteni ezt az igazán klasszikus és elegáns körömdíszítést már az év utolsó nagy bulijára! 

Fontos információk

A játék időtartama: 2015 december 15.
A játékban való részvétel feltétele: 9500 Ft feletti vásárlási érték, amely után automatikusan részt veszel a nyereményjátékon
Várható sorsolás:d ecember 22.
A nyerteseket a vásárlás során megadott e-mail címen értesítjük ki. A nyertesnek 72 óra áll rendelkezésére, hogy visszajelezzen igényt tart-e nyereményére.
Amennyiben nem tart rá igényt, vagy nem igazol vissza, abban az esetben nyereménye elvész.

Ne maradj ki nyereményjátékunkból, ajándékozz, hogy ajándékot kaphass! 

Kategória: Műköröm cikkek

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}