Ajándéktippek körömimádóknak

Legjobb barátnőd odáig van a körmös kellékekért, esetleg a tesód műkörmös? Mit lehet venni egy körmözésért rajongónak? Még nem késő beszerezned pár ajándékot, ha meglepnéd őket egy kis aprósággal. Megmutatjuk, mik azok a kiegészítők, amiknek mindenki örülhet függetlenül attól, hogy milyen stílusú körmöket szokott készíteni. Ha pedig teljesen kezdő körmösnek szeretnél valamit a fa alá tenni, nézd meg a legjobb szetteket!
Színes kis apróságok
 
Ha a körmös kiegészítő csak az ajándék egyik része, vagy olyannak veszed, akit csak egy kis aprósággal szeretnél meglepni, akkor jó választás lehet egy gél lakk a kiszemelted kedvenc színében. Ha csomagolsz hozzá még pár díszitő eszközt, mint például körömnyomda lemezt, vagy pár csomag strasszkövet, otthon is nagyon szép és különleges díszítéseket tud majd készíteni magának.

Kedvenc műkörmösödnek is kedveskedhetsz pár dobozka effekt porral, transzferfóliával vagy akár egy-egy ecsettel is, hiszen a díszítőelemek igencsak gyorsan fogynak a csillogó ünnepi időszakban.
 
Az egyszerűség jegyében
 
Ha kiszemelted még csak most ismerkedik a csodás díszes körmök világával, és szeret újdonságokkal kísérletezni, tegyél a fa alá pár körömdíszítő sablont, vagy körömmatricát a kis csomagjába, melyekkel egyszerűen készíthet látványos körmöket magának!Ha pedig pillanatok alatt elkészíthető hosszú körmökről álmodik, de nincs még lámpája vagy egyéb spéci felszerelése, akkor válassz neki tip-es műkörmöket! Ezekből a kis műanyag körmökből méret és fazon szerint is kiválaszthatod a legszimpatikusabbat. Pár perc alatt pedig fel is ragasztható mind a 10 köröm, így garantáltan ez a leggyorsabb megoldás! Ki ne akarna csodás manikűrt ilyen gyorsan?
 
Kezdőknek és profiknak
 
Ha van olyan a szeretteid között, aki ezer éve szeretné elsajátítani az otthoni körömkészítés minden fortélyát, akkor, válassz neki teljes szettjeinkből! Induló készleteinkbe mindent beletettünk, amire kezdő körmösként szükség lehet, és használati utasítással is elláttuk őket. Nektek már csak be kell izzítani a lámpát és indulhat a kreatív csajbuli. Persze akinek egy ilyen szuper szettet ajándékozol, jön neked legalább egy körömmel!
Szettjeinkkel természetesen a zselé és a porcelán technika rajongóira is gondoltunk, így két verzióban is beszerezheted a tökéletes induló készletet!A bőség zavarában
 
Ha tudod már, mit szeretnél ajándékozni, de nem tudod pontosan eldönteni választékunkból, hogy például a több mint 700 féle gél lakk színből melyiket válaszd, akkor érdemes a kisebb szetteket megnézned. Egymáshoz passzoló géllakk, vagy körömlakk szettek és specifikus díszítő készletek közül válogathatsz, és ecsetekre is biztosan mindig szükség van!
 
Figyeljünk egymásra
 
Nem lehetetlen tehát műkörmös ajándékot választanod, akkor sem, ha nem értesz a témához, vagy ha úgy gondolod, kiszemeltednek már mindene megvan. De a legfontosabb, hogy mielőtt bármit is vennél, puhatolózd ki finoman, hogy mi az, amit valóban használni tud majd, és mi az, aminek igazán örülne! Kisebb ajándékok közül is választhatsz, és teljesen személyre szabhatod kis csomagodat olyan termékekkel, amik még hiányoznak az otthoni készletből, vagy tudod, hogy barátnőd kedvencei közé tartoznak. Ha pedig igazi rajongóról van szó, nem csak az ajándéknak fog igazán örülni, hanem annak is, hogy kipróbálhatja rajtad újdonságait. Így mindenki nyer, nem igaz? 

Kategória: Műköröm cikkek

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}