Akril hatású matrica

Akril hatású matrica, ami megkönnyíti, hogy művészi hatású körömdíszítést készíts magadnak különösebb kézügyesség vagy művész véna nélkül. Roppant egyszerű a körömdíszítés az Akril hatású matricákkal, hiszen csodás mintákat varázsolhatsz magadnak pillanatok alatt.
Az Akril hatású matrica, ha még nem találkoztál volna vele korábban, egy különleges matrica fajta. Nem, nem kell a kisgyerekek tolltartójára és kis füzetecskéikbe ragasztható matricákra gondolnod. Ez egy egészen más, direkt a körömdíszítésekre létrehozott matrica. Valójában egy rendkívül vékony, hártyaszerű filmréteg, amelyet a hordozó papírjáról vizes áztatással tudsz felvenni és felhasználni.

Az Akril hatású matricák bár sérülékenyek a vékonyságuk miatt, viszont a körömdíszítésedbe beépítve még egy szakavatott szemnek is közel kell hajolni ahhoz, hogy kiszúrja a különbséget a kézzel festett minta és e között. Amennyiben fedő lakkal vagy fényzselével bevonod, hihetetlenül tartós lesz és akár hetekig tökéletes díszként ragyoghat körömdíszítéseden.Egyetlen csomag Akril hatású matricában legalább 12db mintát találsz. Bár pontos számot nem lehet írni, hiszen minden Akril hatású matrica más és más témára készült, így sokminden befolyásolja a felhasználható minták számát: méret, elrendezés, stílus, stb. De egy dologban biztos lehetsz: 1 csomag Akril hatású matrica vásárlásával minimum 10 ujjadat biztosan fel tudod dekorálni, legalább 1-1 minta felhasználásával.

Azokat a mintákat pedig, amelyeket Akril hatású matricádról nem használtál fel, elteheted későbbre is, hiszen amíg nem éri víz a mintát, eredeti csomagolásában legalább 2 évig biztosan fel tudod használni gond nélkül.

Mi mindenre lesz szükséged ahhoz, hogy Akril hatású matricákkal díszítsd körömdíszítésed?

Ez egy roppant jó hír lesz a számodra, hiszen ha Akril hatású matricával szeretnél dekorálni, akkor nem lesz szükséged különösebben speciális eszközökre és kellékekre, mert biztosan otthonodban is fellelhetőek már most azok a kellékek, amelyeket javaslunk használni hozzá. De akkor se ess kétségbe, ha mégsem, hiszen webáruházunk megoldást nyújt neked erre is.Akril hatású matrica használatánál mindenképp szükséged lesz egy éles kisollóra, hogy a kiválasztott mintákat körbe tudd vágni. Nem kell pontosnak lenned, elég csak elnagyolt, folt-technikával körbenyírni a kiválasztott mintát. Egy kevéske tiszta csapvízre lesz még szükséged, mert ebbe fogod áztatni rövid ideig az Akril hatású matricáidat, egy csipeszre a minta felhelyezésre és végül, de nem utolsó sorban pedig egy Narancsfa pálcára a minta tökéletes elsimításához.

Hogyan használd az Akril hatású matricákat körömdíszítéseden?

Az Akril hatású matricák használata rendkívül egyszerű és ebben rejlik nagy népszerűségük is, hiszen így szinte bárki könnyedén elképesztő mintákat varázsolhat magának vagy ismerősének pillanatok alatt a néha több órát is igénylő festéses technikával szemben.
  1. Készítsd el a körömdíszítésed alapját. Ez lehet körömlakk, géllakk vagy épített zselés műköröm is.
  2. Miután megszáradt/megkötött a szín réteg a körömdíszítéseden, akkor a kiválasztott mintát kisolló segítségével vágd körbe. Előtte célszerű a védőfóliát eltávolítani.
  3. Csipesz segítségével fogd meg, merítsd kb. 5 másodpercig tiszta vízbe, majd tedd félre kicsit „ázni”.
  4. Miután az Akril hatású matrica mintája már kézzel is megmozdul a hordozó papíron, told le a szélélig a mintát, majd csipesszel ragadd meg. Légy nagyon óvatos, mert a matrica itt már nagyon sérülékeny!
  5. Helyezd fel a kívánt helyre, végül pedig Narancsfa pálcával óvatosan, lapogató mozdulatokkal simítsd rá a köröm felszínére a mintát.
  6. Ahhoz, hogy Akril hatású matrica mintád tartós legyen választott körömdíszítésednek megfelelő fedő réteggel vond be. Körömlakk esetében fedő lakkal, géllakk vagy zselés műköröm esetében fényzselével.

Az Akril hatású matrica mellett még több olyan technika és módszer is létezik, amelyekkel könnyedén megvalósíthatod álmaid körömdíszítését. Ilyen például a körömnyomda technika, amivel szintén pillanatok alatt elkészülhet a legcsodálatosabb körömdíszítésed.

Milyen Akril hatású matricák léteznek?

Akril hatású matrica kínálatunkban több típust is felfedezhetsz és megtalálhatsz. A választásod megkönnyítése érdekében pedig tematizálva is megtalálhatod a legújabb mintákat.

Akril hatású matricák között van olyan, ami a hagyományos, de rendkívül változatos mintákat tartalmazza. Ezeket a fentebb is leírt módszerrel kell elkészíteni. Azonban vannak 3D köröm matricák, amelyek annyiban térnek el a korábbi Akril hatású matricáktól, hogy ezek a minták a hordozó papírjukból kiemelkednek. Van olyan típusuk is, ami strasszköveket is tartalmaz, hogy a mintád még csodásabb lehessen.Vannak olyan Akril hatású matricák, amelyek csak kis motívumokat tartalmaznak, de vannak olyanok is, amelyek az egész körömlemezt lefedő mintákat is tartalmaznak. Ez utóbbi matricák felhasználása már kicsit több odafigyelést és jártasságot igényel felhasználójától, de ez sem olyan bonyolult.

Hogyan szabadulhatsz meg már megunt Akril hatású matricáidtól?

Miután egy Akril hatású matricával kiegészített körömlakkos körömdíszítés már túlságosan is lepattogzott vagy egy géllakkos/zselés műköröm díszítés lenőtt, akkor az eltávolítása az alappal együtt lehetséges. Rendkívül gyorsan és egyszerűen eltávolítható.

Viszont azt majd te is látni fogod, hogy egy már felhasznált Akril hatású matrica mintát csupán egyszer tudsz felhasználni. Azt később újra használni már nem lehet.

Amennyiben megtetszett és szívesen kipróbálnád az Akril hatású matricákat, bátran szerezz be pár igazán klassz és érdekes mintát tartalmazó csomagot az alábbi linkre kattintva!

Kattints ide a teljes Akril hatású matrica kínálatunkért! >>

Kategória: Műköröm cikkek

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}