Angyali színek világa

Melyik nő ne vágyna rá, hogy néha megmutassa érzékeny, kecses oldalát? Hogy bemutassa gondoskodó, szerető, angyali természetét? Most itt egy kollekció, amivel mindezt megteheted!
A Moyra új körömlakk szettje most lehetővé teszi számodra, hogy kihangsúlyozd finom oldalad! Olyan csillámló színeket hozott, melyek finoman emelik ki erényeidet, tökéletes kiegészítővé válva a hétköznapok folyamán.

Hat csillámos, gyöngyház színt mutatunk be, ami egy-egy angyal nevét viseli:

1. Anahel (371): A név jelentése Isten kegyelme, a nyitott szív megtestesítője. Így nem meglepő, hogy a legtisztább szín, a fehér jutott neki. A csillámló fehérséggel te is igazán megmutathatod nőies, gyengéd oldalad

2. Sizouze (372): Az imádságok angyala. Enyhén rózsaszínes árnyalatával minden ruhádhoz tökéletesen passzol. Finom színével pedig bármikor jobb kedvre derít, csak egy pillantást kell rá vetned, hogy rájöjj, a világot igenis lehet rózsaszín szemüvegen át csodálni!


3. Diniel (373): A gyermekek védőangyala. Az előző árnyalattól egy árnyalattal sötétebb lilás szín. Elsőre hidegséget kelthet, de arany csillámlása szikrázóvá teszi megjelenésed.

4. Mihr (374): Az irgalmasság angyala. Vaníliás árnyalatával az egyik legfeltűnőbb a kollekcióból. Akkor ajánljuk neked, ha egyszerre akarsz stílusos, ám mégis feltűnő maradni, például egy állásinterjú esetén.

5. Nuriel (375): A lenyűgöző erő és megbocsájtás angyala. Ez egy bézses árnyalatot kapott, ami tökéletes alapként szolgál bármilyen körömdíszítéshez.

6. Zarall (376): A frigyládát őrző angyal, amelyben a két kőtábla található, melyre a tíz parancsolatot vésték. Ez barackos árnyalatával fog elbűvölni, amely már a közeledő tavasz hangulatát idézi fel.


Nem csak akkor ajánljuk ezeket a színeket, ha a kifinomult megjelenés mellett voksolsz, hanem akkor is, ha hangsúlyosabb öltözékedet, amely sötétebb színekből áll ellensúlyozni szeretnéd valami lágysággal.

Íme pár tipp, hogyan is kombinálhatod ezeket az angyali színeket:
371, 372, 375: A klasszikus francia manikűr alapjai, a fehér vég és a körömlemezhez illeszkedő barnás és rózsaszínes árnyalat. Hogy mitől leszel feltűnőbb a hagyományos francia manikűrhöz képest? Az éteri csillogástól!
373, 374, 376: Ez a három angyalka a pasztelles, valamivel feltűnőbb megjelenést biztosítja. Bátran kombináld őket: fesd a gyűrűsujjadat más színűre. A vanília és barack a napfény melengető kombinációja, míg ha bele csempészed a lilát felidézheted a dértől csillámló fagyos napokat.

Ideje, hogy felfedezd a légiesen könnyed színek világát! 

Kategória: Műköröm cikkek

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}