Arany tetoválás

Emlékeztek még a tavalyi év nagy slágerére, az arany tetoválásra? Ha neked is bejött ez a trend, akkor ne csüggedj, idén megint vissza fog térni! Újra hódíthatsz a strandokon és a fesztiválokon a fémes kis ékszertetoválásokkal.

Ha te sem vagy a maradandó tetoválások híve, ha úgy érzed, hogy kell a változatosság ezért egy állandó darab nem passzol a bőrödhöz, akkor válogass a különféle arany tetoválások közül.A nők nagy kedvence a bizsu, de nyáron amikor bármit is viselünk, melegünk van, nem nagyon vágyunk kedvenc nyakláncunk vagy karkötőnk viselésére. Ráadásul a strandon sem bizonyulnak előnyös viseletnek, sőt, kedven lenge anyagú nyáriruhánkat is könnyűszerrel kiszakíthatják. Ennél a tikkasztó nyári napokban sokkal kényelmesebb megoldás az arany tetoválás viselése, mely fémes csillogásának köszönhetően tökéletes ékszerhatást kelt.

Ráadásul a fesztiválok forgatagában sem kell azon aggódnod, hogy elhagyod kedvenc ékszered, hiszen az arany tetoválás tökéletesen helyettesíti azt. Ráadásul a használatuk is egyszerű, így akár közvetlenül az indulás előtti pillanatban is felragaszthatod bőrödre.

Hogyan használd?

 

1.Vágd körbe a kiválasztott mintát és távolítsd el az átlátszó védőréteget.

2.Helyezd fel a megtisztított bőrfelületre. Egy vizes szivacs segítségével nedvesítsd be a papír felületét.

3.Simítsd rá a bőrfelületre, ügyelj rá, hogy ne mozduljon el!

4.Távolítsd el a papírréteget.


Új őrület, hogy viseld a hajadon is az arany tetoválást! Tökéletesen egyenesre vasalt haj, vagy egy feszes lófarok és máris könnyedén felhelyezheted a hajadra is a tetoválásokat a szokásos módon.

Díszítsd vele kézfejed, vagy ujjaidat, így arany tetoválásod tökéletes kiegészítőjévé válik gél lakkos körömdíszítésednek is!

Szerezd be te is a legszebb mintákat, hogy még tökéletesebb legyen a nyarad! >>

Kategória: Műköröm cikkek

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}