Az éltető kék

Egy árnyalattal számtalan dolgot ki lehet fejezni és sok mindent szimbolizálhat az. Ilyen például a víz és az ég színe. Kitaláltátok melyik színről lesz szó?

Természetesen a kékről, méghozzá a mély tókékről. Vegyük először sorra mit is tudunk a vízről és a kék színről. A víz egyik alapfeltétele az életnek, sőt az ember közel 70%-a folyadékból áll. A vízfogyasztás növeli az immunrendszer hatékonyságát, közérzet javító hatása van, valamint csökkenti a fáradtság érzetet. Mindannyian ismerjük azt a nyugtató érzést, ami körül vesz minket, ha egy napos őszi délutánon kedvenc sálunkba burkolózva sétálunk merengve egy tó partján, felidézve a nyár emlékeit. Pontosan ezt a hatást éri el a mély tókék szín is, amit lakkzselékkel be tudsz csempészni hétköznapjaidba.

Ráadásul a kék szín békét és nyugalmat áraszt magából, valamint a megbízhatóság és hűség színének is tartják. Tehát ha nem csak nyáron szeretnéd magadból a búvárkékkel árasztani a nyugalmat és a megbízhatóságot, akkor válaszd a mély tókéket, amivel ősszel is megteheted ugyanezt.

Körömdíszítési tipp: A kék nyugalmát egészítsd ki körmeiden a kadmiumsárga vibrálásával
Vásárlási segédlet: Mindkét színt beszerezheted nálunk!

Októberi trend színek

Kategória: Műköröm cikkek

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}