Baby boomer, az új kedvenc

Hallottad már ezt a kifejezést? No már nem a nagymértékű népességnövekedésre kell gondolni ha meghallod ezt a szókapcsolatot, hanem valami egészen másra. Egy újabb trend hódít, ráadásul ez most azoknak is kedvez, akik a természetesség hívei, és azoknak is jó, akik akár az extrém műkörömtől se riadnak vissza! Lássuk miről is van szó.

A klasszikus francia manikűr rózsaszínes körömrészből és egy fehér végből áll. Könnyedén díszíthető manikűr, ráadásul már nem kell ragaszkodni a fehér véghez, ha valami színesebbre vágysz. Elegáns, ráadásul nem feltűnő egy kis lenövés sem, ezért olyan körömdíszítésről van szó, amit bátran lehet viselni akár több napon, sőt héten át.

A baby boomer körömdíszítés célja is hasonló, hiszen lenövés esetén sem feltűnő. Ám itt a rózsaszín és a fehér véget össze kell mosni, nem képez olyan éles határvonalat, minta francia manikűrnél, így még jobban hasonlít a természetes körmökre. Egyetlen különbséget tudunk felmutatni csupám: míga francia manikűr elkészíthető körömlakkal, gél lakkal, vagy zselés esetleg porcelán manikűrből, addig a baby boomer körmök csak műköröm formájában léteznek.

Baby boomer lépésről lépésre:

 

1. Helyezd fel a műköröm sablonokat és készítsd el a műköröm alapját.  Alakítsd ki a formát és hosszúságot, majd köttesd meg UV lámpa fénye alatt.

2. Kenj fel még egy réteg alapszínt a körömágy részre, majd tegyél fehér zselét a szabad szélhez, a kettő közti területet pedig mosd össze egy másik, tiszta ecset segítségével és köttesd meg UV lámpa fénye alatt.

3.Jöhet egy réteg cover, amely jobban kiemeli a színátmeneteketteszi a körmöket, elmossa az éles határvonalakat és eltünteti az ecset nyomait. Ezt is köttessük meg UV lámpa fénye alatt.

4.Reszelő segítségével oszlasd el a köröm felszínén található egyenlőtlenségeket (C-ív kialakítása), majd fixálásmentes fényzselével kend át az egészet, hogy igazán fényes legyen körömdíszítésed. Ezt is köttesd meg UV lámpa fénye alatt.

Kész is a csodás és trendi baby boomer körömdíszítésed.

Szerezz be hozzá minden fontos alapanyagot webáruházból! >>

Kategória: Műköröm cikkek

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}