Ballag már a vén diák…

Eljött a középiskolások életében egy egyszerre fájó, de boldog pillanat. Búcsút kell inteniük osztálytársaiknak, de már nagy az izgalom az érettségi miatt is. Egyben várakozással teli boldog pillanatok is ezek, hiszen vár rájuk az egyetem. Ehhez a tökéletes pillanathoz mi tudjuk a megfelelő ajándékötletet is!
A ballagó diákok kezébe virág való! De a virág mellé ajándékozzon lányának egy új hobby-t, vagy egy életre szóló hivatást!

Mindkettőre tudunk megoldást! Ajándékozz lakkzselé induló készletet, egyszersmind egy új időtöltést! Minden nőnek fontos a megjelenése, a legfiatalabbaktól egészen a legidősebbekig, ez alól a körmök ápolása és szépsége sem kivétel.

A lakkzselének köszönhetően gyermeke körmei hosszú időn át gyönyörűek lehetnek, így nem kell ideje nagyrészét a körmösnél töltenie.

Lesz ideje a tanulásra és a szórakozásra is egyaránt! Ráadásul egy koliban igazán jól jön egy olyan barátnő, aki szépen meg tudja csinálni a többi lány körmét, ezért még ismeretség szerzésére is kiválóan alkalmas.


Vagy talán lányát komolyabban érdekli a manikűrözés, a műkörmök? Talán ez lehet az, amivel szívesen foglalkozna élete hátralévő részében? Akkor lepje meg őt élete első műköröm szettjével! Garantáltan jó választás, hiszen a gyermeke kellő gyakorlatot szerezhet a választott szakmában a tanulmányok folyamán, sőt még azok megkezdése előtt is elsajátíthat egy két praktikát.
Lássuk miket tartalmaznak a szettek:Lakkzselé induló készlet
18W UV lámpával


Zselés műköröm szett
18 W UV lámpával

 egy erős UV lámpa a gyorsan elkészülő körmökért      

 egy erős UV lámpa a gyorsan elkészülő körmökért

  az induláshoz szükséges megfelelő alapanyagok

 az induláshoz szükséges megfelelő alapanyagok

 a tökéletes kellékek

 a tökéltes kellékek

 4 különféle, gyönyörű szín

 3 féle építőzselé

 az eltávolításhoz szükséges kellékek

 3 féle színes zselé

 könnyen elsajátítható technika

 az elkészítéshez és a díszítéshez szükséges ecsetek

 szórakoztató szabadidő eltöltés

 a díszítéshez akril festék, strasszkő és csillámpor

 csajos esték kiváló kelléke

 eltávolításhoz szükséges kellékek

 

 hosszabb tanulási folyamatot igényel

 

 nem csak szabadidő eltöltésére alkalmas, de kiváló szakma is!Válaszd a megfelelő meglepetést, ajándékozd a csodás körmök örömét!

Kategória: Műköröm cikkek

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}