Békés galambkék

November képezi az igazi átmenetet az évszakok között. Egyre hamarabb sötétedik, még látjuk az ősz elhalványuló színeit, de már érezzük a tél jeges fuvallatát. Ebben az időszakban szükség van valami megnyugtató árnyalatra, valamire, ami megnyugtatólak hat hideg által borzolt kedélyünkre.

A galambkék pont egy ilyen árnyalat. A galamb a béke szimbóluma, amely reményt hoz. Valamint megbocsájtást és feloldozást hoz. Ha emlékszel Noé történetére, akkor egyértelmű, hogy miért vált a remény, és a jó hírek szimbólumává a galamb.

A galambok igazán színes tollazattal rendelkeznek, a hófehértől, a szürkén át a színes, kékes-zöldes tollazatig minden féle színben pompáznak. Ezt a kékesszürke árnyalatot hozzuk most el neked novemberben, egészen a világos pasztellestől, a sötétebb kékig.

A kék a bölcsesség, megbízhatóság színe, ha kék színű ruhát viselsz, akkor önfegyelemről és nyugodt lelki állapotról teszel tanúbizonyságot. Férfiak számára a kék viseleted pedig azt sugallja, hogy te bizony megbízható vagy!
Nyugtató, relaxáló hatása pedig nem csak a hétköznapi viselet folyamán áldásos, hanem otthonodban is kitűnően kifejti hatását.

A kék szín jól kombinálható sötétebb és világosabb árnyalatokkal is. Ha jégkirálynő hatást szeretnél kelteni a hideg ellenére is, akkor fehérrel kombináld megjelenésed, ha természetes hatást akarsz kelteni, akkor a nude színeket válaszd hozzá. De természetesen a klasszikus fekete sötétségének ellensúlyozására is alkalmas.

Körömdíszítési tippek: A galambkék árnyalatait más gél lakk árnylaatokkal is feldobhatod, de mi inkább az akril hatású matricákat ajánljuk hozzá.

Vásárlási segédlet: Ebben a hónapban keresd akciósan! >>

Kategória: Műköröm cikkek

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}