Chrome és chameleon hatás. Te melyiket választod?

Újabb trendek hódítanak a körömdíszítés területén, amellyel garantáltan feldobhatod a régi gél lakkos, vagy zselés műkörmöket. Nem kell hozzá más csak egy kis krómos, vagy gyöngyházas csillogás, amelyet a króm és chameleon pigment porokkal könnyedén elérhetsz.

Légy feltűnő, légy igazán merészen csillogó! Mindkettőt biztosítja számodra a chrome és chameleon pigment porok hatása. Használatuk egyszerű, a végeredmény mégis látványos lesz tőle.

A chrome porral igazi metál fényű körmöket varázsolhatsz magadnak enyhe csillámlással. Arany, ezüst és fehérarany fémes csillogás közül válogathatsz. Ezt a három színt találod meg a nemesfém ékszerek között. Ha az arany ékszereket viseled szívesebben, akkor számodra ez lesz az igazán jó döntés. Ha ezüst párti vagy, akkor ne vacillálj sokat mire is van szükséged!  Ha igazán elegáns megjelenést szeretnél, akkor pedig a fehérarany fényében tündökölj.

Szereted a tengert, a strandolást a napfényt? Szeretnéd nyáron, vagy a nyári hónapok elteltével is magadra idézni ezeket az élményeket, akkor válaszd a chameleonhatású megjelenést! Akárcsak a chameleon csodásan változatos külseje, úgy tündökölhetnek a te körmeid is. Válassz kékes, rózsaszín, zöldes, vagy bronzos gyöngyházhatást, melyek bármilyen színű alapon nagyon jól mutatnak. 

A metálos vagány, vagy a változékony chameleon jön be jobban? Nem feltétlenül kell döntened, egy körömdíszítésen belül, más-más ujjaidon mindkettőt viselheted egyszerre, a meglepő hatásért.

Használatuk egyszerű. Készítsd el a megszokott módon gél lakkos körömdíszítésed, jöhet a fényzselé réteg is. Ha fixálásmenteset használsz, jöhet rögtön a pigmentpor, ha nem akkor a pigmentpor használata előtt a gélfixáló használata kötelező.

A pigmentporok felvitelére több lehetőséged is van. Megteheted úgy, hogy ujjbegyedet belemártod a porba és beledörzsölöd a körmödbe, vagy aplikátort használsz, mellyel a nehezen elérhető részekbe is könnyedén bedörzsölheted a pigmentport és az anyaghasználat is jelentősen lecsökken. Egy portalanító kefével a bőrre került port távolítsd el, vagy egy finom púderecsetet is használhatsza a felesleges por eltávolítására. Jöhet még egy réteg fényzselé, a széleit is alaposan zárd le afényzselével. Köttesd meg UV/LED lámpa fénye alatt és már kész is a pigmentporral készített gél lakkos körömdíszítésed!


Szerezd be most a legújabb körömtrendek kellékeit webáruházunkból! >>

Kategória: Műköröm cikkek

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}