Csillámtetoválás

Mi tudunk valamit, ami garantált szórakozást nyújt az egész családnak, kicsiktől, egészen a legnagyobbakig! Valamint, aminek az elkészítése egyszerű, szórakoztató és látványos mintákat eredményez. Ez nem más, mint a csillámtetoválás!

A csillámtetoválások elkészítése kikapcsolódást nyújt, ráadásul fejleszti az apró mozgást igénylő feladatok elvégzését. Az egész család találhat magának egy új hobbit úgy, hogy a gyerekek is fejleszthetik kreatív oldalukat.

Jó hír minden aggodalmaskodó anyukának, hogy ezek az anyagok bizony bőrbarátak, ráadásul igen gazdaságos, hiszen a szett 15 darab mintát tartalmaz, amelyek újra felhasználhatók, ráadásul egy tetoválás akár 14 napig is fennmarad sértetlenül!
Ezeknek a sablonoknak a használata igen egyszerű:

1. Először is tisztítsd meg a bőrfelületet, ahova szeretnéd felhelyezni a mintát. 

2. A fehér papírréteget húzd le, de ne dobd ki, mert ide tudod visszahelyezni a mintát. Egy minta körülbelül 2-3 alkalommal hasznosítható újra.

3. Egyenletesen ragaszd fel a mintát a bőrfelületre. Vigyázz, hogy ne legyen rajta gyűrődés, mert akkor nem fogja szépen kiadni a csillámpor a mintát.

4. Távolítsd el a legfelső. átlátszó védőréteget.

Minden szett két kozmetikai csillámport tartalmaz. Ezt a színpalettát persze bővítheted webáruházunkból. Ezek nem egyeznek meg a dekor csillámporokkal, ugyanis a dekor csillámporok fémszármazékokat tartalmazhatnak, amik nem bőrbarát anyagok!

A szettben megtalálod a csillámpor fixálásához szükséges ragasztót és a felvitelhez szükséges ecsetet is.  Ha a sablont már felragasztottad, akkor a ragasztóval kend be a sablon minta részét. Ne vidd túlzásba, egy vékony réteg bőven elég. Ez után távolítsd el a sablont és az ecset segítségével vidd fel a csillámport. A felesleges csillámport egy púderecset segítségével tudod eltávolítani.

Több szett közül is válogathatsz gyermekeid számára. Van egy szett külön a fiúknak, fiús sablonkészlettel és színekkel. A kislányoknak és a nagylányoknak külön-külön szett jár. Ha fiú és lány gyermek is van a családban, akkor sem kell csüggedni, vegyes szett is rendelhető a webáruházból. A lányok ráadásul egy nagy és egy még nagyobb szett közül is válogathatnak, amelyekben több sablon és csillámpor található, mint a kis szettekben.

Lepje meg a gyermekét és az egész családot a csillámtetoválások élményével! >>


 

Kategória: Műköröm cikkek

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}