Csodás körmök, nyári menyasszonyoknak 4.

Cseppentett fém, merész menyasszonyoknak

Mindenki döntse el maga, hogy a tavalyi év során megjelent folyékony fém körömlakkok túl merészek vagy éppen megfelelőek a menyasszonyi ruhájához. Mindenesetre ezek a különleges felületet eredményező króm, arany, ezüst, réz és ennek színezett verzióiban elérhető lakkok felfestve gyönyörűek és különlegesek.
A folyékony fém lakkot használhatod a teljes felületen, de alkalmazhatod díszítőelemként is, pl. francia körömvégnek egy mattított szürke alaphoz, vagy telepöttyözheted vele a körmeidet, szintén matt alapon.

Modern rockabilly, azaz pöttyök másképpen

Évek óta nagyon népszerű a retró stílus, azaz mindenféle divatirányzat, amely az előző században tombolt. Így a 70-es 80-as években jellemző rock and roll trend is rendszeresen újjáéled. Ha olyan stílusú a menyasszonyi ruhánk, tegyünk a körömmintába egy kis fricskát, pl. jelentessük meg a körmeinken a rockabilly korszak egyik legfontosabb jellemzőjét, a pöttyöket, méghozzá szép nagyban. Matt alapon fényes pöttyök vagy fordítva, de a jelenlegi trendhez kapcsolódó fő szabály az, hogy ne legyen szín vagy árnyalati eltérés az alapszín és a pöttyök között, vagy csak nagyon minimális mértékben.

Márványos, az antikvitás kedvelőinek

Minden év kollekcióiban megjelennek a görög stílusú menyasszonyi ruhák. A bőven redőzött, hosszú fazonok szépen kiemelik az alakot, rafinált módon elrejtve amit el kell, viselőjüknek időtlen szépséget, eleganciát adva. A görög stílusról könnyedén jut eszünkbe a márvány felület, ha egy kicsit összekapcsoljuk a különféle képzőművészeti ágakat, és ha a körmeinkre is azt varázsolunk, az stílusos, meghökkentő, izgalmas és nem mindennapi lesz.

A márványozási metódusokról ezen a blogon is sokat írtunk már, de a videomegosztó csatornán is sokat találni. Természetesen esküvői ruhához a világos alapú, visszafogott erezettel készülő, légies változatok illenek, érdemes a márványozás menetébe kis fém színt (arany vagy ezüst, a gyűrűtől függ) csempészni, mert úgy még ünnepélyesebb lesz az összhatás. 

Kategória: Műköröm cikkek

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}