December végén - ilyen volt 2015

Itt az ideje, hogy büszkélkedjünk! Bizony ám, igazán tartalmas volt ez az év a moonbasanails.hu szempontjából, nektek köszönhetően! Most nézzünk át az újítások listáját, valamint néhány adatot, hogy mivel is tudunk többet adni nektek a 2015-ös évben.
Egy új közösségi oldalon is jelen vagyunk az idei évtől! Méghozzá azon a felületen, ahol a legtöbb képes megosztás történik. Igen, az nem más, mint az Instagram, ahol egyre csak bővül követőink száma.
De nem csak a közösségi média területén újítottunk, rengeteg újdonságra lelhettél az év folyamán webshopunkban is!

Az egyik legnagyobb újdonság a díszítő zselé, amellyel különleges, körömfelszínedből kiemelkedő mintákat készíthetsz körmeidre. Ráadásul ez az anyag is UV fényre köt meg, mint a lakkzselé, ezért nem kell attól félned, hogy hamarabb megköt, minthogy kialakítanád a kívánt mintát.

Környezettudatos LED lámpák is megérkeztek a webáruházunkba! Segítségükkel sokkal rövidebb idő alatt készítheted el körömdíszítésed, így spórolhatsz az elhasznált energia mennyiségével, valamint élettartama is jelentősen hosszabb a LED lámpáknak, mint a hagyományos izzóknak.

Mini csiszológépeinkkel sokkal könnyebben eltávolíthatod zselés műkörmödet, vagy lakkzselés körömdíszítésed. Ráadásul sokkal kisebb helyet foglalnak, így bárhová magaddal viheted, bárhol tudod használni, ahol csak szükséged van rá. Ráadásul a műkörmös táskába is beférnek minden gond nélkül.

Akril matricáink tárháza számos új mintával bővült. Ha a játékosabb mintákat szereted, akkor találhatsz nálunk sárga kis minionokat ábrázoló akril matricákat, vagy népszerű bagolydíszítést is készíthetsz körmeidre. A cicaimádók számára is jó hírünk van színes, arany és ezüst verziók közül válogathattok, sőt a már évek óta kedvencnek számító Hello Kitty-t is viselheted körmeiden! Ha vagányabb vagy, akkor viselhetsz körmeiden zipzár mintát is, vagy ha valami elegánsabbra vágysz, akkor masni és csipke mintáink elégítik ki igényeidet. A téli időszakban pedig hópihe mintáinkkal tudsz illeszkedni a hangulathoz.

Szállítás területén továbbra is garantálni tudjuk a csomagok 48 órán belüli kiszállítását, sőt, ha a PostaPont szolgáltatást választod, a szállítási költség csak 190 Ft idén ősztől.

Akik rendszeresen vásárolnak nálunk azok tudják, hogy mindig alkalomhoz illő ajándékokkal igyekszünk kedveskedni nektek. Ilyen például a gyermeknapi meglepetésünk, hiszen senki sem lehet elég öreg egy kis édességhez, vagy a Vaníliaszex készletünk, ami egy kis Valentin-napi meglepetés volt a részünkről. De a halloweenről se feledkezzünk meg, ahol egy kis rémisztően jó meglepi várt rátok a csomagotokban.

Egy gyors összefoglaló


  • Akik rendszeresen látogatták facebook oldalunkat és a blogunkat az láthatta, hogy egy tematika vonult végig a 2015-ös éven. Hónapról-hónapra trendszínekkel vártunk titeket, amelyekhez akciósan juthattatok hozzá!  Az egyik kedvenc szín a májusi eperfagyi volt, ami a hűsítő pasztell árnyalataival hódított. Másik nagy kedvenc a júliusi tengerpartok kedvence, a búvárkék. De ne feledkezzünk meg a november hónap kedvencéről, az őszi sétákat idéző lágy tölgyről sem!
     
  • Természetesen nem csak kedvezményes trendszínekkel, de további 56 akcióval is vártuk a  vásárlóinkat ebben az évben. A legnépszerűbb akciónk az ingyenes szállítás volt. Biztos lehetsz benne, hogy 2016-ban is további kedvezmények várnak majd rád!
     
  • 2015-től minden vásárlónk dobozába tettünk használati útmutatókat, hogy könnyedén elsajátíthassák a legjobb manikűrös fogásokat!  
     
  • Ebben az évben jelent meg első dobozos szettünk, a Vanília szex, Valentin nap alkalmából. Ami magában rejtett egy kis buja meglepetést is. Sőt eláruljuk azt is, hogy december végétől valamennyi szettet egyedi megjelenéssel kerül virtuális polcainkra!
     
  • A legnépszerűbb termékünk a lakkzselé induló készlet volt, 18 wattos UV lámpával. A szett tartalmaz minden olyan alapvető kelléket és alapanyagot amelyhez szükséged lehet ahhoz, hogy elsajátítsad a lakkzselés körömdíszítés készítést. Ráadásul a 18 wattos UV lámpának köszönhetően hamarabb köt meg körmeiden a lakkzselé, így több időd marad minden másra!
     
  • 2015-ben a legnépszerűbb lakkzselék a vásárlók véleménye alapján:#021-fehér#023-matt fekete#051-sötét barackvirág#006-meggy piros#044- pasztel lilás drapp
     
  • 2015-ben a legnépszerűbb ONE Step termékek: #058-natur pastel, #031-púder, #070-ezüst csillám, #019-hófehér, #090-ferrari piros
     
  • A legnépszerűbb Thermo lakkzselék l 2015-ben: #411 padlizsán lila-világos bordó, #401 korall-rózsaszín, #405 púder-világos rózsaszín, #416 pink-fehér, #413 rózsaszín-púder
     
  • És amire a legbüszkébbek vagyunk: mi büszkélkedhetünk a legnagyobb és legaktívabb Facebook közösséggel hazánkban. Több mint 158 000 likolot számlál oldalunk. Köszönjük Nektek!
     
  • Azt már említettük, hogy a legnépszerűbb akciónk az ingyenes szállítás volt. Akkor van egy jó hírünk: a 2016-os év sem fog elmúlni ingyenes szállítási akció nélkül!

Tarts velünk a 2016-os esztendőben is! BUÉK!

Kategória: Műköröm cikkek

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}