Decemberi hajnalpír

Mi az a szín, ami a karácsonyról rögtön eszedbe jut? Naná, hogy a piros, nem is telhet el így a december egy olyan akciós trendszín nélkül, amely ezt a karácsonyi hangulatot tárja elénk.

A hajnalpiros szín garantáltan ünnepi hangulatot csempész az otthonodba, ruhatáradba, sőt még a körömdíszítésedre is! Karácsonykor visszatérő elem a piros üveggömb, az adventi koszorúkat is piros díszekkel és masnikkal dobhatjuk fel. A „csúnya karácsonyi pulcsik” is pirosok, amiket visszafogottnak aligha nevezhető rénszarvasok és hóemberek tarkíthatnak. Valamint az ünnepi asztalt is feldobja a piros szalvéta.

A piros szín energikus és szenvedélyes, hat az érzelmekre, ráadásul elegáns is. Ritkán szerepel hétköznapi viseletekben és az otthonokat is ritkán öltöztetik piros színekbe, leszámítva a karácsonyi, vagy húsvéti ünnepeket.  Öltöztesd otthonodat és saját magadat is tetőtől talpig az ünnep hangulatához.

Készíts piros gél lakkos körömdíszítést Szentestére, szerezz be egy induló készletet, hiszen ebben nem csak minden szükséges alapanyagot és kelléket találsz meg, hanem a vágyott piros gél lakkot is! Hogy még jobban fokozd a karácsonyi hangulatot, nem kell mást tenned, mint karácsonyi akril hatású matricákkal feldobnod körömdíszítésedet! Ha valami igazán kiemelkedőre, ésegyedire vágysz, akkor válassz körömékszert karácsonyi körömdíszítésedhez.

Körömdíszítési tipp:Ha nem szeretnéd túlzásba vinni a karácsonyi körmöket, akkor készíts sima francia manikűrt piros végekkel. Elegáns, ünnepi, mégis egyszerű!

Vásárlási segédlet: Szerezz be egy induló készletet, mely tartalmazza a piros gél lakkot is! >>

Kategória: Műköröm cikkek

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}