Egy erős brandyvel fogadjuk a júliust

A borpárlat már önmagában is jó kiegészítője lehet egy bulival töltött forró nyári éjszakának, de koktélokba keverve hűsítő italként szolgál számunkra. Ez a brandy és a brandy sötét bordós, barnába hajló árnyalatairól fog szólni a július.

A brandy színt a bordó és barna árnyalatok elegyeként lehet megragadni. A bordó a hangulatemberek színe, szóval, ha valakiről azt hallod ez a kedvenc színe, akkor tuti szeszélyes természetre számíthatsz.

A bordó mindemellett az elegancia és kifinomultság színe is. Ha szetted tartalmaz legalább egy bordó ruhadarabot, akkor máris stílusos megjelenést kölcsönözhetsz magadnak.

A bordóval vegyül a brandyben a barna árnyalat is. A barna szín viselői praktikus gondolkodásmódot sugalmaznak.  A barna a megbízhatóság és a kényelem megtestesítője.

Ha te is ezt a megbízhatóságot szeretnéd kelteni, akkor hajrá, itt az ideje, hogy egy barna blézert, vagy nacit beszerezz, hiszen ezek hű társaid lehetnek a mindennapokban.

A brandy a két szín legelőnyösebb tulajdonságait elegyíti magában. A koktélokban is egyensúlyt termet, mint például a az egyik legszebb színű koktél, a Betsy Ross esetén. A Betsy Ross megtestesít mindent, amire egy nőnek szüksége van: egy jó ital egy csajos estéhez, és egy gyönyörű szín, amit bátran viselhetsz körömdíszítésként is.

Körömdíszítési tipp:A brandy és a mimosa nem csak koktélként jó páros, de a körömdíszítésedként is kiválóan mutatnak együtt!

Vásárlási segédlet: Szerezd be akciósan júliusban! >>

Kategória: Műköröm cikkek

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}