Egy újabb édes árnyalat: bemutatkozik az amerikai mogyoróvaj

Ki ne ismerné azt a kellemesen édeskés ízt, aminek bárki pillanatok alatt rabjává tud válni, ha belekóstol és ha nem vigyázunk, akkor kis idő alatt akár egy egész üveggel is eltűnhet a mogyoróvaj. A rendkívül csábító ám néha kissé veszélyes mogyoróvaj színárnyalat debütál idén a tavaszi-nyári színpalettán.
Ahogy az már lenni szokott, tavasszal a vidám színek kapnak főbb hangsúlyt nem csak öltözködésünk terén, hanem az egyéb kiegészítők is lecserélésre kerülnek. Éppen ezért a körömdíszítésünket is célszerű a tavaszi-nyári időszakra megújítani, felfrissíteni.

Ám nem mindenki rajong a rózsaszín és a pasztell színek túláradó vidámságának. Lehet épp te is ilyen vagy és valami visszafogottabb, de azért nőiesebb megoldást keresel? Idén ezúttal Rád is gondoltam a nagy divatdiktátorok! A Nude színek (vagy másnéven a semleges színek) kedvelői nagy-nagy örömére itt van az amerikai mogyoróvaj színárnyalat!

Az elsőre kissé krémszínre hasonlító mogyoróvaj színárnyalat lehet hogy meglepő, ám a köröm díszítésénél eldöntheted, hogy mennyire kívánod a mogyoróvaj színárnyalatot érvényesíteni. Nem szükséges, hogy mind a 10 ujjadon ugyanez az árnyalat kapjon helyet, lehet 3-2-es vagy 4-1-es megjelenítésben is gondolkodnod. És mivel a mogyoróvaj színárnyalat rendkívül közel áll a nude színek világához éppen ezért könnyen tudsz vele dolgozni és a minimalista design képviselői is éljenezni fognak, ha kipróbálják!

Nem vagy oda az édességekért? Vagy pont, hogy rajongsz értük? Mindkét megoldásra kiváló választás lehet a mogyoróvaj színárnyalat választása akár gél lakkokból, akár színes zselékből, hiszen mindkét feltételnek tökéletesen eleget tesz az árnyalat.

Kiknek javasolt tehát az amerikai mogyoróvaj színárnyalatot választaniuk?

A válasz roppant egyszerű. Bárkinek, aki szereti a visszafogott, szolid eleganciát és nem a rivaldafényre vagy a figyelem középpontjára vágyik. Azonban a mogyoróvaj kiváló alap egy ötletes díszítés megvalósításának is! Akár akril hatású matricáknak, de még a művészien kivitelezett festéseknek is remek alapot tudsz szolgáltatni.

Ebben az esetben érdemes egy erősebb kontrasztot képező színt választani, mint mondjuk egy bordó vagy sötét lila színárnyalat, hogy a minta még inkább hangsúlyt kapjon a megjelenésben.

Mogyoróvaj színárnyalatú körömdíszítésed kiváló díszítője lehet az akril festék, díszítő zselé de még az aprócska, de annál fényesebb strasszkövek is! Szeretnél különleges hatást elérni? Akkor tedd egy kicsit félre a fényzselét és válassz ezúttal egy matt fedőzselét, amivel a mogyoróvaj színárnyalatú körömdíszítésed még realisztikusabb, még különlegesebb megjelenést kaphat.

Kedvet kaptál, hogy elkészítsd saját tavaszi-nyári mogyoróvaj színárnyalatú körömdíszítésed? Akkor nézz szét bátran webáruházunk gél lakk kínálatában vagy színes zselé kínálatában és válassz egy hozzád illő mogyórvaj színárnyalatot az idei tavasz-nyári időszakra!

Kategória: Műköröm cikkek

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}